Home / Ειδήσεις / Απίστευτες δηλώσεις Τούρκου Ιμάμη: «Να εισβάλλει ο τουρκικός στρατός στη Λάρνακα»

Απίστευτες δηλώσεις Τούρκου Ιμάμη: «Να εισβάλλει ο τουρκικός στρατός στη Λάρνακα»

Ο αυτοεξόριστος στη Σουηδία Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor, δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την ανάρτηση του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Ιχσάν Σενοτζάκ, επισημαίοντας πως πρόκειται για «έναν από τους επικεφαλής τζιχαντιστές Τούρκους ιμάμηδες που προωθούν την επιθετική εξωτερική πολιτική & στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν».

Ο Τούρκος ιεροκήρυκας, κοινοποιώντας φωτογραφία με Τούρκους ναύτες να σχηματίζουν τον όρο «Μavi Vatan» (Γαλάζια Πατρίδα), θυμήθηκε τη συντρόφισσα του Μωάμεθ… Ουμ Χαράμ, που ο τάφος της βρίσκεται στη Λάρνακα, προτρέποντας τον Ερντογάν να προελάσει νοτιότερα στην Κύπρο, για ν’ «απελευθερώσει» τον Τεκκέ της Χαλά Σουλτάν.

«H Τουρκία θα έπρεπε να καταλάβει την Λάρνακα στο νότιο μέρος της Κύπρου, όπου είναι θαμμένη η συντρόφισσα του Μωάμεθ η Ουμ Χαράμ» έγραψε ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας Ιχσάν Σενοτζάκ, Θεολόγος, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, με φανατικούς οπαδούς.

Μέσα από τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, άρθρα σε εφημερίδες και εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, προωθεί την επιθετική εξωτερική πολιτική και την στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν.

Πηγή

About ingr