Home / Ειδήσεις / Αντ. Νταβανέλλος: Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με καμιά από τις πολιτικές δυνάμεις που στήριξαν το τρίτο Μνημόνιο

Αντ. Νταβανέλλος: Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με καμιά από τις πολιτικές δυνάμεις που στήριξαν το τρίτο Μνημόνιο

«Η εκλογική επίδοση της Λαϊκής Ενότητας, όπως και της άλλης μη-μνημονιακής Αριστεράς, θα είναι κρίσιμος παράγοντας για τις εξελίξεις, οι οποίες, ούτως ή άλλως, θα είναι μετεκλογικά ραγδαίες», εκτιμά, μιλώντας στον Κυριάκο Θεοδωρακάκο για το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αντώνης Νταβανέλλος, υποψήφιος βουλευτής Β? Αθήνας με την Λαϊκή Ενότητα.

Ο κ. Νταβανέλλος, θεωρεί «παραπλάνηση» τις απόψεις για «ισοδύναμα μέτρα» και «επαναδιαπραγμάτευση», και υποστηρίζει, ότι «οι μηχανισμοί επιτήρησης που εγκαθιστά το τρίτο μνημόνιο είναι τόσο σκληροί, ώστε όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές, θα εφαρμόσει κατά γράμμα μια πολιτική άγριας λιτότητας».

Θεωρεί την προεκλογική αντιπαράθεση «εικονική», και καταλογίζει στον κ. Τσίπρα, ότι, «προσπάθησε μέσω των εκλογών να εξουδετερώσει το κόμμα του».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών ξεκαθαρίζει, ότι η Λαϊκή Ενότητα, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμιά από τις πολιτικές δυνάμεις που αποδέχτηκαν τον εκβιασμό των δανειστών

Τέλος, αναφερόμενος στην προσφυγική κρίση κάνει λόγο για έγκλημα και αναφέρει ότι «η Ελλάδα και η Ευρώπη, έχουν υποχωρήσει επικίνδυνα στο ζήτημα των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της αντιρατσιστικής αλληλεγγύης».

 

About m bonsu