Home / Διασκέδαση / Ανδρικά πουκάμισα: οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το 2020

Ανδρικά πουκάμισα: οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το 2020

Το πουκάμισο είναι διαχρονικά ένα από τα πιο κομψά ανδρικά ρούχα, ιδανικό τόσο για τις βραδινές  και επίσημες εξόδους όσο και για το πρωί στη δουλειά. Τα ανδρικά πουκάμισα προσφέρουν με μοναδικό τρόπο απαράμιλλη γοητεία και στιλ είτε το συνδυάσετε με ένα υφασμάτινο παντελόνι είτε με ένα jean. Ποιες είναι όμως οι φετινές τάσεις της μόδας στο ανδρικό πουκάμισο;

Για το 2020 επιλέχθηκαν τα πιο μοντέρνα πουκάμισα για να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα  σας και να κάνετε το ντύσιμό σας μοναδικό και άκρως εντυπωσιακό. Για να πετύχετε, λοιπόν, ένα όμορφο και στιλάτο ντύσιμο φροντίστε να υπάρχουν στην ντουλάπα σας τα παρακάτω πουκάμισα:

Καρό πουκάμισα

Τα καρό πουκάμισα ξεχωρίζουν και φέτος, καθώς σπάνε τη μονοχρωμία και τραβούν τα βλέμματα. Φέτος τα καρό σχέδια που έχουν πάνω τα πουκάμισα πρέπει να είναι μικρότερα και περισσότερα. Οι πιο κλασικοί κινηθείτε σε safe επιλογές με διακριτικά μπλε καρό σχέδια ενώ όσοι τολμούν μπορούν να επιλέξουν πιο έντονα χρώματα που κάνουν όμορφη αντίθεση.

Πουκάμισα με μοτίβα

Όσο πιο έντονα και εντυπωσιακά είναι τα μοτίβα στο πουκάμισο τόσο πιο μοντέρνο γίνεται! Τα πουκάμισα με μοτίβα έχουν ένα μοναδικό στιλ και το κοινό τα λατρεύει. Φοριούνται άνετα από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας το ανδρικό look ταυτόχρονα κομψό και trendy!

Ριγέ πουκάμισα

Βρίσκονται σταθερά στις προτιμήσεις του ανδρικού κοινού γι’ αυτό και φέτος είναι πάλι στους πρωταγωνιστές του είδους του. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι χρώμα και πάχος εσείς θέλετε να έχουν οι ρίγες, αφού τα σχέδια στην αγορά ποικίλουν.

Jean πουκάμισα

Τα jean πουκάμισα είναι ιδανικά για ένα casual chic look! Είναι πολύ άνετα, συνδυάζονται εύκολα και φυσικά είναι διαχρονικά! Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορες αποχρώσεις.

Mao πουκάμισα

Ο γιακάς μάο είναι μοντέρνος και ιδιαίτερος. Ένα πουκάμισο με μάο γιακά δείχνει πιο ανεπιτήδευτο και νεανικό, ειδικά εάν το πουκάμισο είναι λινό. Ιδανική επιλογή για καθημερινή άνεση.

Ανακάλυψε σήμερα τα πιο chic ανδρικά πουκάμισα στην εξαιρετική συλλογή του Tailor Italian Wear. Ανδρικά πουκάμισα σε ποικιλία σχεδίων που ξεχωρίζουν για το ποιοτικό τους ύφασμα, την αψεγάδιαστη σχεδίαση και την υψηλή αισθητική. Ανανεώστε με εντυπωσιακό και κομψό τρόπο το καθημερινό και το επίσημο ντύσιμό σας με τα πουκάμισα Italian Tailor Wear.  

 

 

Πηγή: skai.gr

About skaigr