Home / Προτεινόμενα / Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσάβες ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσάβες ο Αστέρας Τρίπολης

Αθήνα
Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κρίστιαν Μανουέλ Τσάβες. Η μεταγραφή του Αργεντινού ολοκληρώθηκε και υπέγραψε για 1,5 χρόνο. Ο Πότσι Τσάβες έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και αγωνίζεται ως 10άρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλήθεια είμαι πολύ ικανοποιημένος και έρχομαι με στόχο να τα πάω πολύ καλά. Έχω πολλά πράγματα να δώσω. Μου αρέσει η ομάδα, από τα λίγα που πρόλαβα να δω. Θα αρχίσω τις προπονήσεις με την ομάδα και θα δουν όλοι την ποιότητα που έχω. Έρχομαι για να δώσω το 100%, να τα δώσω όλα για τον Αστέρα και μακάρι να πάμε ακόμη πιο ψηλά» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός και πρόσθεσε:

«Ήμουν 8 χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς και βγήκαμε 5 φορές πρωταθλητές. Τώρα είχα τη δυνατότητα να έρθω στην Ελλάδα και δεν ήθελα να τη χάσω. Θέλω να παίξω, να αποδείξω αυτά που έκανα στην Μπόκα και να κερδίσω πράγματα από τον Αστέρα. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, η Μπόκα ανήκει στο παρελθόν. Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι ο Αστέρας και θέλω να πάνε καλά τα πράγματα εδώ».

Ο Τσάβες δήλωσε και τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Θέλω να παίζω κυρίως ως 10άρι, σε όλο το μήκος του γηπέδου. Αυτό είναι κάτι που θα το βρούμε με το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Εμένα μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και κάθε μέρα θέλω να ανεβάζω και περισσότερο τους ρυθμούς μου στην προπόνηση. Για τον κόσμο, θέλω να τους πω να είναι σίγουροι πως θα δώσω το 100%. Για μένα είναι μια μοναδική ευκαιρία και μακάρι να μπορέσουμε να καταφέρουμε πράγματα».

Το βιογραφικό του Τσάβες:

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΓΚΟΛ)
2005 – 2013 Μπόκα Τζούνιορς 132 (11)
2013 Λανούς 25 (1)
2014 – 2015 Ουνιόν Εσπανιόλα 28
2015 – 2016 Άρσεναλ Σαραντί 11

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin