Μία παρέα φίλων, 3 με 4 άτομα, αποφάσισαν την Τετάρτη ανήμερα των Θεοφανείων να πάνε στην παραλία της Αμαρύνθου και να ρίξουν μόνοι τους τον σταυρό στη θάλασσα ώστε να πέσουν μέσα και να τον πιάσουν.

Ωστόσο η εξέλιξη ήταν πολύ διαφορετική από ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν…

Ο 24χρονος κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθηδόνας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας και να χτυπήσει στον αυχένα. Μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο ψαράς, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, διέσωσε τον 24χρονο με το καΐκι του, περιέγραψε σε τοπικό μέσο όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

«Μας ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ερέτριας ότι έχει γίνει ένα συμβάν. Πήραμε το καΐκι πήγαμε στην πλατεία, είδαμε το παιδί εκεί πέρα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου. Πήγα κοντά με το καΐκι, τον φορτώσαμε εγώ με άλλα τρία άτομα. Το παιδί δεν κουνιότανε αλλά μίλαγε το παιδί ζητούσε νερό… Το φορτώσαμε και ήρθε το ΕΚΑΒ από δω πέρα και τον πήρε. Ήταν γύρω στα 3 με 4 άτομα που έπεσαν στη θάλασσα. Το νερό εκεί είναι 1 με 1,5 δεν είναι παραπάνω. Οπότε το παιδί με την βουτιά που έκανε χτύπησε τον αυχένα του. Έτυχε… Από κει πήγανε στη Χαλκίδα και μετά στην Αθήνα. Με το καϊκι εδώ αυτό που βλέπετε τον μεταφέραμε. Ψαράδες είμαστε….»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο