Home / Media / Αλ. Φλαμπουράρης: Το τρίγωνο της αμαρτίας έπαιξε πάλι το ρόλο του

Αλ. Φλαμπουράρης: Το τρίγωνο της αμαρτίας έπαιξε πάλι το ρόλο του

«Για άλλη μία φορά το τρίγωνο της αμαρτίας έπαιξε πάλι τον ρόλο του- το οικονομικό, το μιντιακό και το πολιτικό σύστημα συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν και συνεχίζουν να αναπαράγουν πρόβλημα που δεν έχει περιεχόμενο», υποστήριξε ο κ. Φλαμπουράρης απαντώντας σε επερώτηση βουλευτών της ΝΔ αναφορικά με την υπόθεση του, καθώς και μιας σειράς δημοσιευμάτων τα οποία αφορούν υποθέσεις άλλων κυβερνητικών στελεχών, όπως του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, αλλά και παλαιότερες υποθέσεις, όπως της μητέρας της Νάντιας Βαλαβάνη ή του Παύλου Χαϊκάλη. Ο κ. Φλαμπουράρης, υποστήριξε, ότι η μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας στην οποία συμμετείχε έγινε νόμιμα και έγκαιρα, ενώ καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση «συμπεριφορά που υποβαθμίζει το πολιτικό σύστημα», χαρακτηρίζοντας αστήρικτα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Συνεχίζοντας, ο κ. Φλαμπουράρης επανέλαβε ότι είχε μεταβιβάσει αρχικά τις μετοχές τις οποίες κατείχε στην τεχνική εταιρεία από τον περασμένο Ιανουάριο, μέσω ενός ιδιωτικού συμφωνητικού, και ότι στις 25 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε συμβολαιογραφική πράξη που αποδεικνύει ότι δεν είναι πια κάτοχος των μετοχών, και χαρακτήρισε «ψέματα» τα αναφερόμενα στην ερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι  «τους δημοφιλείς πρωθυπουργούς τούς χτυπούν μέσω του περιβάλλοντός τους». Ο κ. Παπαγγελόπουλος, χαρακτήρισε την κίνηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «επιχείρηση φθοράς» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με επιθέσεις κατά στενών συνεργατών του.
Αναφερόμενος στην ουσία των καταγγελιών της ΝΔ κατά του Αλ. Φλαμπουράρη, ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, σημείωσε ότι αυτές «θα κριθούν και από τον έλεγχο που κάνουν οι ορκωτοί λογιστές στα συμπληρωματικά πόθεν έσχες» και προσέθεσε ότι «θα έχουμε ένα πρώτο πόρισμα στις αρχές του χρόνου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

About gus_maverick