Το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι, αν δεν ανανεώσει με την ΑΕΚ, είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί από τον Ιανουάριο.

Στην ΑΕΚ το γνωρίζουν αυτό κι έτσι εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον παίκτη και να υπογράψει αυτός νέο συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, το κλίμα σχετικά με τον κροάτη επιθετικό έχει αντιστραφεί πλήρως και αυτό φάνηκε και από την αγωνιστική συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας.

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ έχει βοηθήσει στο να αλλάξει η κατάσταση με τον Λιβάγια και οι τελικές επαφές αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Ξεκάθαρο ρόλο φυσικά στην ανανέωση του παίκτη θα παίξει και το οικονομικό κομμάτι, με την επιθυμία ωστόσο της ΑΕΚ να τον κρατήσει να είναι δεδομένη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ολιβέιρα, η Ένωση είναι στο ίδιο μήκος κύματος, αφού θέλει να τον κρατήσει.

Ο παίκτης, παρότι έχει βλέψεις να επιστρέψει σε μεγάλο πρωτάθλημα, δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να μείνει, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο