Home / Ειδήσεις / Αγριο τρολάρισμα σε υπερβολικά αδύνατη influencer που διαμαρτυρήθηκε ότι… πρήστηκε το στομάχι της [εικόνες]

Αγριο τρολάρισμα σε υπερβολικά αδύνατη influencer που διαμαρτυρήθηκε ότι… πρήστηκε το στομάχι της [εικόνες]

Τον περασμένο Οκτώβριο επικρίθηκε γιατί ένα ολόκληρο αεροπλάνο την περίμενε μέχρι να φάει τα στρείδια της σε ένα εστιατόριο. Ο λόγος για μία influencer που πρόσφατα προκάλεσε πάλι ποικίλα σχόλια για το… «πρησμένο στομάχι» της, που ήταν βέβαια πλάκα!

Η
influencer Ρούμπι
Τιούσντεϊ Μάθιους αποκάλυψε χθες πως
υποφέρει συχνά από «πρησμένο στομάχι».
Κάνοντας μια ανάρτηση στα Instastories
της, η 27χρονη έδειξε την
«πρησμένη» της κοιλιά και εξήγησε ότι
υποφέρει από τον πόνο. «Έχω
πολύ σφιχτό στομάχι, αλλά το άνω μέρος
είναι πρησμένο. Πονάω τόσο πολύ. Δεν
μπορείτε να φανταστείτε πόσο πονάει
όταν το ακουμπάω. Καίει» έγραψε στην
λεζάντα.

«Που είναι το πρήξιμο» αναρωτήθηκαν οι οπαδοί της

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι δεν έβλεπαν ίχνος πρηξίματος στην κοιλιά της, αντιθέτως, ήταν «πλάκα» και η ίδια υπερβολικά αδύνατη.

influencer με κίτρινο μπικίνι
«Που είναι η κοιλιά» αναρωτιούνται οι οπαδοί της

Λίγο μετά την ανάρτηση αυτή, μοιράστηκε κάποια σχόλια που έλαβε με κάποιον να γράφει: «Είναι υπερβολικά αδύνατη» και έναν άλλον να αιτιολογεί: «Ναι, αλλά βγάζει πολλά λεφτά με αυτό το κορμί». Η influencer επέστρεψε για να απαντήσει στους επικριτές της, λέγοντας «Μην ανησυχείτε για μένα, να ανησυχείτε για ότι συμβαίνει με εσάς. Και πιστέψτε με, τρώω πάρα πολύ. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι τρώω πάρα πολύ και δεν χρειάζεται να το αποδείξω σε κανέναν».

Το περιστατικό με τα στρείδια που καθυστέρησε μια ολόκληρη πτήση

Η 27χρονη είχε συγκεντρώσει ξανά την προσοχή στην Αυστραλία τον Οκτώβριο καθώς ανάγκασε μία ολόκληρη πτήση να καθυστερήσει. Συγκεκριμένα, υποτίθεται ότι θα πετούσε από τον κόλπο Μπάιρον για το Σίδνεϊ στις 5 μ.μ. αλλά ένα τεχνικό ζήτημα προκάλεσε την καθυστέρηση της πτήσης. Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε από τους ταξιδιώτες να μείνουν σε αναμονή και ανακοίνωσε ότι η νέα ώρα αναχώρησης θα ήταν πιθανότητα περίπου στις 7:30 μ.μ.

Αλλά η influencer και η φίλη της με την οποία ταξίδευαν, έφυγαν από το αεροδρόμιο για να πάνε για φαγητό σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο για να φάνε στρείδια, αναγκάζοντας το αεροπλάνο -και τους υπόλοιπους επιβάτες – να περιμένουν μισή ώρα μέχρι να επιστρέψουν».

Φυσικά, η ίδια, μετά το κράξιμο, απάντησε μέσω Instagram, κατηγορώντας την αεροπορική εταιρεία για τον χειρισμό του συμβάντος. «Είχα μία πολύ τραυματική πτήση, ευχαριστώ Jetstar, δεν σταματάς ποτέ να με εκπλήσσεις». Και συνέχισε: «Λυπάμαι, αλλά δεν ήταν δικό μου λάθος. Μας είπαν ότι θα απογειωνόταν στις 7:45, δεν είχα φάει τίποτα όλη την ημέρα εκτός από το smoothie μου το πρωί, επειδή ήμουν σε απανωτές συναντήσεις. Έφυγα από το αεροδρόμιο γιατί δεν άκουσα την δεύτερη ανακοίνωση».

Visit source site

About iefimerida