Home / Ειδήσεις / Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία που οδήγησε στο θάνατο του 91χρονου

Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία που οδήγησε στο θάνατο του 91χρονου

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, για την ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος του 91χρονου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε έρευνα από την Ασφάλεια Αγρινίου, μετά τον εντοπισμό, χθες Πέμπτη το πρωί, εντός σπιτιού στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, δεμένων και φιμωμένων. Ο 91χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, ενώ η σύζυγός του διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.  

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου και σωματική βλάβη άλλου και πρόκειται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα πρωτοδικών Αγρινίου.

Κατά τα στοιχεία της έρευνας, η ληστεία σημειώθηκε στις 8 Ιανουαρίου από τρία άτομα, τα οποία ενεργώντας από κοινού, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι με την άσκηση βίας, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, ενώ στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

About skaigr