Home / Ειδήσεις / Ίντερ – Μπολόνια 3-1 : Σε τροχιά τίτλου με τριάρα η Ίντερ

Ίντερ – Μπολόνια 3-1 : Σε τροχιά τίτλου με τριάρα η Ίντερ

Η Ίντερ έχει αρχίσει και βρίσκει για τα καλά τα πατήματα της στη Serie A, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-1 της Μπολόνια και ανέβηκε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μίλαν.

Οι νερατζούρι από το ξεκίνημα του ματς έδειξαν διαθέσεις να καθαρίσουν το ματς για να είναι πιο άνετοι ενόψει και του «τελικού» την ερχόμενη βδομάδα με τη Σαχτάρ για το Champions League.

Σκόρερ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν οι Λουκάκου και Χακίμι (2), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε προσωρινά ο Βινιάτο.

Στο 10ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Ντε Φράι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σκορούπσκι του είπε όχι και στο 12’ ο Σάντσες έκανε φοβερή ενέργεια και άνοιξε δεξιά στον Χακίμι, ο οποίος γύρισε στον Γκαλιαρντίνι κι εκείνος εκ επαφής έχασε απίθανη ευκαιρία.

Τελικά στο 16’ ο Πέρισιτς σέντραρε από αριστερά, ο Λουκάκου δε βρήκε την μπάλα σωστά με τη μία αλλά με τη δεύτερη έκανε το 1-0 από κοντά. Η Ίντερ ήλεγξε το ρυθμό στη συνέχεια και στο 34ο λεπτό έφυγε στην κόντρα με τον Σάντσες να δίνει στον Λουκάκου αλλά τον Βέλγο να μην μπορεί να νικήσει τον Σκορούπσκι σε τετ α τετ.

Και στο 45’ ο Μπρόζοβιτς σήκωσε πανέμορφα για τον Χακίμι, που έκανε κίνηση φορ, κατέβασε στην πλάτης της άμυνας της Μπολόνια κι έγραψε το 2-0 με σουτ.

Στο 56’ ο Λουκάκου έστρωσε στον Σάντσες που έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Σκορούπσκι έσωσε, ενώ στο 61’ μετά από γύρισμα του Χακίμι από δεξιά, ο Λουκάκου κοντρόλαρε και προσπάθησε να κρεμάσει τον κίπερ της Μπολόνια, αλλά δεν τα κατάφερε.

Και στο 67’ ο Σοριάνο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βινιάτο με πλασέ από δύσκολη γωνία στα δεξιά, μείωσε σε 2-1, ωστόσο στο 70’ ο Χακίμι έκανε φοβερή ενέργεια από δεξιά, συνέκλινε και με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-1.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (84’ Ντ’Αμπρόζιο), Σκρίνιαρ, Χακίμι (71’ Νταρμιάν), Πέρισιτς, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (71’ Μπαρέλα), Λουκάκου (71’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Σάντσες (90+1’ Έρικσεν).

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντανίλο, Μεδέλ (63’ Βινιάτο), Τομιγιάσου, Χίκεϊ (63’ Καϊλότι), Ντε Σιλβέστρι, Σκούτεν, Σβάνμπεργκ (63’ Ντομίνγκες), Σοριάνο, Μπάροου (70’ Ράμπι), Παλάσιο (79’ Βεργκάνι).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr