Home / Αθλητισμός / «Έχασε» 480 χιλ. ευρώ ο Κασίγιας

«Έχασε» 480 χιλ. ευρώ ο Κασίγιας

Η κατάρρευση της «Bankia» το 2012, μιας τράπεζας κολοσσού στην Ισπανία, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ευρώπη, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την Ιβηρική χερσόνησο, δημιουργώντας την περίφημη «υπόθεση Bankia».

Ο οικονομικός κολοσσός, δεν μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του, με αποτέλεσμα να χρωστάει πλέον περίπου 3.5 δις. ευρώ στους επενδυτές – μετόχους, εξαιτίας της υποτίμησης της μετοχής της.

Ένας από αυτούς που ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν μετοχές της τράπεζας, όταν ήταν στην ακμή της και τελικά… έχασε, ήταν ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ και νυν της Πόρτο, Ίκερ Κασίγιας.

Ο «Άγιος» του ισπανικού ποδοσφαίρου, επένδυσε σε μετοχές της εταιρίας το ποσό των 480.000 ευρώ, χρήματα που χάθηκαν μετά την κατάρρευση λόγω της υποτίμησης της μετοχής που κατέρευσε, με αποτέλεσμα να αξιώνει πλέον αποζημίωση από τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Την υπόθεση του Ισπανού τερματοφύλακα, που θα κινηθεί νομικά διεκδικώντας τα χρήματα του, έχει αναλάβει γνωστή ισπανική δικηγορική εταιρία, που έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία, καταθέτοντας αγωγές κατά της τράπεζας.

Ωστόσο ο Κασίγιας, όταν ρωτήθηκε, δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα.

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/exase-480-xil-eurw-o-kasigias/3110840

About basilis progressive