Home / ULEB / «Έτοιμοι για εκδίκηση κόντρα στην ΑΕΚ»

«Έτοιμοι για εκδίκηση κόντρα στην ΑΕΚ»

Ανυπόμονος να αντιμετωπίσει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη δήλωσε ο Ρασίντ Μαχάλμπασιτς, ο οποίος τόνισε πως η Νίζνι Νόβγκοροντ είναι έτοιμη για… εκδίκηση κόντρα στην ΑΕΚ, για τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ.

Η ήττα της Νίζνι από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, ήταν η πιο βαριά στη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα η ομάδα του Νόβγκοροντ να είναι έτοιμη να πάρει την… εκδίκησή της στο μεταξύ τους ματς, σύμφωνα με τον Ρασίντ Μαχάλμπασιτς.

«Την περασμένη εβδομάδα νικήσαμε την Κράσνι Οκτιάμπρ. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα, όπου παίξαμε πολύ καλά στην αρχή, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε και έτσι η Κράσνι μπήκε στο ματς. Πιστεύω πως αυτή η νίκη είναι αρκετή για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, όμως θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας. Ανυπομονούμε για τα τρία επόμενα παιχνίδια, ωστόσο για να είμαστε ρεαλιστές θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα εάν θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ», έγραψε αρχικά στο blog του στην ιστοσελίδα του Eurocup ο Ρασίντ Μαχάλμπασιτς και συνέχισε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί πιστεύω πως μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Έχουμε καλούς Ρώσους, αλλά και ξένους παίκτες. Κόντρα στην Γαλατασαράι και την ΑΕΚ να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Πραγματικά πιστεύω πως το δικό μας είναι το πιο δύσκολο γκρουπ απ’ όλα της κανονικής διάρκειας του Eurocup. Εάν δει κάποιος τα ρόστερ και τα μπάτζετ, αλλά και την εμπειρία και το ταλέντο των παικτών, η Γαλατασαράι είναι η καλύτερη. Φτάσαμε κοντά στη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ήμασταν πολύ άτυχοι στα τελευταία λεπτά. Όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε στην έδρα μας και αυτό το πιστεύω! Πριν όμως από αυτό έχουμε την ΑΕΚ, από την οποία γνωρίσαμε φέτος την πιο βαριά ήττα της σεζόν μέχρι τώρα, όταν παίξαμε στην Αθήνα. Είμαστε έτοιμοι για την εκδίκησή μας, όμως θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κράσνι. Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο. Πάντα ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη».

πηγή sport fm

About m bonsu