Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Έβαλε τα κλάματα ο Κάρι
590_5628cd26b6dbbdb0d2fb5ef49f9c497aΣοκαρισμένοι όλοι από τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι στο γόνατο, που μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στα υπόλοιπα playoffs.Τα κλάματα του MVP,οι δηλώσεις του και η στήριξη από τους συμπαίκτες του. Τελευταία ενημέρωση 25/04/2016, 07:21 Οποιοσδήποτε τραυματισμός προκαλεί συμπάθεια για έναν άτυχο αθλητή, αλλά στην περίπτωση του Στεφ Κάρι αυτό που συνέβη προκάλεσε κάτι ...

Έβαλε τα κλάματα ο Κάρι

590_5628cd26b6dbbdb0d2fb5ef49f9c497a

Σοκαρισμένοι όλοι από τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι στο γόνατο, που μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στα υπόλοιπα playoffs.Τα κλάματα του MVP,οι δηλώσεις του και η στήριξη από τους συμπαίκτες του.

Οποιοσδήποτε τραυματισμός προκαλεί συμπάθεια για έναν άτυχο αθλητή, αλλά στην περίπτωση του Στεφ Κάρι αυτό που συνέβη προκάλεσε κάτι σαν σοκ. Ο ηγέτης των Γουόριορς, που μόλις είχε επιστρέψει από απουσία δύο αγώνων λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αποχώρησε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με τους Ρόκετς στο Χιούστον με πρόβλημα στο γόνατο.

Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για διάταση, που μπορεί να του στερήσει ακόμη και τη συμμετοχή στα υπόλοιπα playoffs, αλλά μέσα στη μέρα αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί ακριβώς το πρόβλημα.

«Δεν είναι χιαστοί σίγουρα. Ήταν ένας παράξενος τραυματισμός. Γλίστρησα, έπεσα, χτύπησα και πονάω», δήλωσε ο ηγέτης των πρωταθλητών, που επικράτησαν 121-94 και έκαναν το 3-1 στη σειρά.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης του έκλαιγε στα αποδυτήρια. «Καθόταν και έκλαιγε και πήγαμε και του είπαμε να ηρεμήσει, πως θα κάνουμε εμείς τη δουλειά. Θα προσπαθήσουμε, όποιος παίκτης μας κι αν λείπει. Παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος από τον προηγούμενο τραυματισμό του επέστρεψε και προσπάθησε να μας βοηθήσει», τόνισε.

Ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, πρόσθεσε απλώς πως «… αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτόν. Είναι κρίμα. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις».

Η φάση του τραυματισμού

Πηγή:Sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9/

About Vassilis Batzis