Home / Ειδήσεις / Άντρας αποκαλύπτει στην κάμερα πώς επέζησε από συντριβή αεροπλάνου

Άντρας αποκαλύπτει στην κάμερα πώς επέζησε από συντριβή αεροπλάνου

Ο κύριος που βλέπετε στο παρακάτω απόσπασμα-βίντεο, περιγράφει με αναλυτικό τρόπο το πώς επιβίωσε από τη συντριβή αερoσκάφους.

«Πήγα στο αριστερό φτερό του, ανέβηκα από την είσοδο της πόρτας, πέρασα έτσι στο φτερό και έμεινα όρθιος πάνω του».

«Μπορούσα να σταθώ όρθιος στο φτερό προσωρινά».

Πρακτικά την ώρα που βρισκόταν στα 1000 πόδια ύψος, παρατήρησε ότι είχε πιάσει φωτιά πάνω στο αεροσκάφος. Στην αρχή έπαθε σοκ καθώς δε μπορούσε να συειδητοποιήσει ότι αυτό που έβλεπε ήταν αληθινό.

Εκείνη τη στιγμή κράτησε την υπομονή του, την ώρα που οι φλόγες είχαν αρχίσει να τον τυλίγουν, συνεχίζοντας να χειρίζεται το αεροσκάφος μέχρι να φτάσει σε ένα χαμηλότερο υψόμετρο και να μπορέσει να πηδήξει.

Όσο το αεροσκάφος κατέβαινε σε πόδια, εκείνος καιγόταν και κοίταζε συνέχεια το υψόμετρο για να δει πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να πηδήξει.

Στα 15 πόδια ύψος, αποφάσει να σταθεί στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους και να πηδήξει, μια σύγκρουση με το έδαφος που τον τραυμάτισε πάρα πολύ.

Το αεροσκάφος έπεσε αρκετά μέτρα πιο πέρα και προκλήθηκε έκρηξη, ενώ εκείνος βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος με το 63% του σώματός του να έχει υποστεί εγκαύματα Γ’ βαθμού και παράλληλα να έχει πάθει εσωτερική αιμορραγία.

Η περιγραφή που ακολουθεί είναι ανατριχιαστική…

Man Reveals How He Survived A Plane Crash

After his plane burst into flames 1000ft in the air, this man miraculously lived to tell the tale. This sounds absolutely horrifying.

Δημοσιεύτηκε από LADbible στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Πηγή

About ingr