Home / Αθλητισμός / Σε Αμερικανούς επενδυτές τελικά η Νότιγχαμ

Σε Αμερικανούς επενδυτές τελικά η Νότιγχαμ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα

Aθήνα

Η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ διέκοψε τις επαφές με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, λόγω των προβλημάτων του με την ελληνική δικαιοσύνη, και είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με Αμερικανούς επενδυτές για την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ και τονίζουν πως η Νότιγχαμ πωλείται τελικά σε όμιλο επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον Τζον Τζέι Μουρς.

Ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να περάσει άμεσα σε νέα χέρια με τον Φαουάζ Αλ Χασαουΐ να παραχωρεί το 80% των μετοχών και να διατηρεί το 20% αλλά και να παραμένει στη θέση του προέδρου της ομάδας, στην οποία θέλει να συνεχίσει να επενδύει.

Ο Τζον Τζέι Μουρς, που ηγείται του επιχειρηματικού κονσόρτιουμ στην κατοχή του οποίου θα περάσουν οι μετοχές της Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 50 εκατ.λιρών, ήταν πρώην αφεντικό της ομάδας San Diego Padres του αμερικανικού μπέιζμπολ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε ασχοληθεί και με το ενδεχόμενο να πάρει την Έβερτον, όμως δεν τα κατάφερε και έστρεψε την προσοχή του στον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Kostas Athanasoulis