Home / Showbiz / Η καλλονή κόρη της Σίντι Κρόφορντ ποζάρει όπως η μητέρα της την εποχή των 90s!

Η καλλονή κόρη της Σίντι Κρόφορντ ποζάρει όπως η μητέρα της την εποχή των 90s!

Η Κάια Γκέρμπερ είναι, αναμφίβολα, μια από τις πιο όμορφες και γοητευτικές κόρες διασήμων και παρά τη μικρή της ηλικία – μόλις 15 ετών – έχει καταφέρει να κάνει τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας, με εξώφυλλα και συμβόλαια.

Οπως έχει πει στο παρελθόν, στα Fashion Media Awards, της Daily Front Row, όπου βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς, πολλοί την ρώτησαν τι τη δίδαξε η μητέρα της Σίντι Κρόφορντ για τη μόδα. Μα η αλήθεια είναι ότι  αυτά που της διδάσκει είναι πιο ουσιαστικά από το να ποζάρει και να δείχνει το καλό της προφίλ.

Σημαντικότατο ρόλο στο ξεκίνημα της γοητευτικής Κάια παίζει φυσικά και το όνομα που «κουβαλάει», το οποίο συνδέεται με την καριέρα της μητέρας της. Η δική της ομορφιά, όμως, είναι το ίδιο εξωπραγματική που πολλοί είναι εκείνοι που τη θεωρούν κλώνο της Σίντι.

Όχι άδικα βέβαια, μιας και το νεαρό μοντέλο το αποδεικνύει με μια εκπληκτική φωτογράφηση με την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου προσωπικοτήτων, Μπράιαν Μπόουεν Σμιθ, που θέλησε να μας μεταφέρει στην εποχή των 90’s και μέσω αυτής να αποτίσει φόρο τιμής στον Χερμπ Ριτς, τον φωτογράφο – δάσκαλο του, με τον οποίο και η ίδια η Κρόφορντ διατηρούσε φιλικές σχέσεις, μέχρι το θάνατό του το 2002.

Ο φωτογράφος Μπράιαν Μπόουεν Σμιθ δήλωσε στο Vanity Fair, ότι η Σίντι Κρόφορντ είναι προφανώς η κύρια πηγή έμπνευσης της Kaia και ότι το νεαρό μοντέλο του είπε ότι έχει τον τρόπο να ενσαρκώνει με εκπληκτικό τρόπο την μητέρα της.

Η φωτογραφία φέρει τον τίτλο «Mother»

Είναι ολόιδιες!

 

 

 

 

About Andreas Chondros