Home / Ειδήσεις / «Η Ειρήνη ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και τη λιθοβολούν» -Η έκκληση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Σκάι…(Βίντεο)

«Η Ειρήνη ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και τη λιθοβολούν» -Η έκκληση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Σκάι…(Βίντεο)

Στο Happy Day σήμερα, σχολίασαν τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην «παράσταση» του Στέλιου Χανταμπάκη και της κλίκας του σε βάρος της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

«Για να ορίσεις το τι σημαίνει διπρόσωπος, θα έπρεπε να βάλεις τον Πάνο. Δεν τον τιμά καθόλου το ενσταντανέ αυτό» ξεκίνησε η Τσιμτσιλή. «Οι πιο θείτσες και δολοπλόκοι είναι οι άντρες και όχι οι γυναίκες» συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη. Το βίντεο όπου φαίνεται ο Πάνος τη μία να μιλά με κολακευτικά λόγια για το Σπαλιάρα και την άλλη να τον θάβει έπαιξε στον αέρα, και φυσικά προκάλεσε τα εύλογα σχόλια της ομάδας. Διαβάστε παρακάτω…

Αναφερόμενοι στη διαμάχη Παπαδοπούλου-Χανταμπάκη, η παρουσιάστρια είπε: «Και η Ειρήνη το έχει πάρει λες και έχει πάρει το Γολγοθά με το σταυρό και τη λιθοβολούν! Λέει για τις γκαγκανιασμένες καρύδες, λες και έπαθε έγκαυμα πρώτου βαθμού». «Μα είναι δυνατόν να κάνει ο Λάμπρος Χούτος το δικαστή;» είπε η Ελένη Τσολάκη, εξοργισμένη από τα πλάνα που προβαλλόταν, με τους άντρες να κουτσομπολεύουν στη θάλασσα.

«Δικαίως είναι ενοχλημένη και νιώθει περιθωριοποιημένη», συμπλήρωσε η Σταματίνα, με το Δημήτρη Παπανώτα να διαφωνεί, αλλά εκείνη απτόητη συνέχισε: «Δεν ήταν σωστό αυτό με την πλάκα. Έπρεπε να γίνει μπροστά της αν ήθελαν να κάνουν πλάκα». Εν συνεχεία, έκανε έκκληση στην παραγωγή του παιχνιδιού, ώστε να προστατευτούν και οι παίκτες, να τους πουν ότι είναι «μία» και όχι «ένας» ψήφος! Δείτε το βίντεο παρακάτω:

About Andreas Chondros