Home / Ειδήσεις / «Δεν αντέχουμε άλλο, 25 χρόνια πενθούμε», λέει η αδερφή του Μπεν

«Δεν αντέχουμε άλλο, 25 χρόνια πενθούμε», λέει η αδερφή του Μπεν

Ελπίζει ακόμα ότι θα βρεθεί ο αδερφός της

«Η γιαγιά μου πιστεύει ότι το αυτοκινητάκι που βρέθηκε είναι του Μπεν, αλλά εγώ δεν είμαι σίγουρη»

H αστυνομία έχει πλέον αποφανθεί ότι ο μικρός Μπeν σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα στο νησί της Κω καθώς οι ντετέκτιβ βρήκαν ένα αυτοκινητάκι το οποίο ανήκε στο άτυχο αγοράκι.

Παρολαυτά η αδερφή του Μπεν μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αρνείται να δεχτεί ότι οι έρευνες σταματούν καθώς πιστεύει ότι η εύρεση του παιχνιδιού δεν μπορεί να καθορίσει τον τρόπο που πέθανε ο μικρός αδερφός.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η γιαγιά μου είναι κατά 90% σίγουρη ότι το αυτοκινητάκι είναι του Μπεν. Αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο ότι ο αδερφός μου είναι εδώ. Όλες αυτές τις ημέρες των ερευνών έχουν βρεθεί διάφορα. Εδώ ζούσε μια οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσε να είναι του Μπεν, θα μπoρούσε όμως και να μην είναι. Χωρίς ακόμα να έχουν βρεθεί πιο χειροπιαστά στοιχεία, ελπίζω ότι ο Μπεν βρίσκεται κάπου εδώ».

Στο άκουσμα της είδησης ότι η αστυνομία θα κλείσει την υπόθεση η Leigh-Anna αντέδρασε με οργή: «Είμαι θυμωμένη. Δεν ξέρω τι αισθάνομαι. Είμαι θυμωμένη που ακόμα δεν έχουν βρει κάποιο στοιχείο του Μπεν. Μας είπαν να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα αλλά δεν αντέχουμε άλλο αυτό το μαρτύριο».

Περιγράφοντας τον Μπεν σαν τον μεγαλύτερο αδερφό που γνώρισε ποτέ η Leigh-Anna είπε: «Ο δεσμός που αισθάνομαι είναι ότι ο Μπεν είναι η σάρκα και το αίμα μου. Αν ήμουν εγώ αυτή που αγνοούνταν εκείνος δεν θα είχε σταματήσει να με ψάχνει».

Η αδερφή του Μπεν με είπε επίσης ότι όλα αυτά τα 25 χρόνια η οικογένειά της πενθεί: «Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να δεχτούμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε τις ζωές μας.

Εδώ και 25 χρόνια είμαστε κολλημένοι, ο χρόνος έχει σταματήσει σε εκείνη την ημέρα. Δεν πιστεύω ότι η γιαγιά μου και ο παππούς μου μπορούν να το αντέξουν πια. Το να ην ξέρουμε τι απέγινε ο Μπεν μας καταστρέφει και τώρα περισσότερο από ποτέ είμαι αποφασισμένη να μάθω τι έγινε» και συνέχισε: «Οι επιλογές μου μας δόθηκαν είναι να πάμε στο οικόπεδο που γίνονται οι έρευνες και να αποχαιρετίσουμε τον Μπεν αποδεχόμενοι σαν οικογένεια ότι υπάρχει κάπου εκεί θαμμένος. Πώς μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που πάντα υπάρχει η ελπίδα;».

Η Leigh-Anna είπε ότι ελπίζει ακόμα: «Όπως έχω πει ξανά και ξανά ελπίζω ακόμα. Κάθε φορά είναι σαν να δέχομαι μια μαχαιριά στην καρδιά. Όμως έχω μεγάλη καρδιά και θα αντέξω γιατί πρέπει να μάθει η μητέρα μου και η υπόλοιπη οικογένεια τι απέγινε με τον Μπεν».

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis