Home / Γενικές ειδήσεις / 4 + 1 πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι παρατηρούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

4 + 1 πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι παρατηρούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

Μπορεί να έχετε βαρεθεί να επαναλαμβάνετε πως οι γυναίκες είναι περίεργα όντα και ότι ουδέποτε θα καταφέρετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά τους, σε ό,τι αφορά τους άντρες, όμως, το γυναικείο φύλο μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ πιο προβλέψιμο από ό,τι είχατε τολμήσει ποτέ να φανταστείτε.

Από τα πιο «προβλέψιμα» στοιχεία των γυναικών είναι το σύνολο των πραγμάτων που παρατηρούν στον άντρα που έχει καταφέρει να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και λέμε σε αυτόν τον συγκεκριμένο, διότι πολλές γυναίκες δεν θα μπουν καν στη διαδικασία να… παρατηρήσουν κάτι αν από την αρχή δεν τους έκανε το «κλικ».

Ξεχάστε το ακριβό αυτοκίνητο, τους κοιλιακούς και το «φαίνεσθαι», γιατί τα θηλυκά εμβαθύνουν πολύ περισσότερο σε σχέση με όσα έχετε στο μυαλό σας…

Τι παρατηρούν τελικά όταν έχουν απέναντί τους κάποιον που τις ενδιαφέρει;

Τη φωνή του

Υπάρχουν άντρες που έχασαν το παιχνίδι μόνο και μόνο λόγω φωνής. Οι γυναίκες έχουν την τάση να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια ακούγοντας μια βαριά, σταθερή αντρική φωνή, ενώ γίνονται λίγο πιο σκεπτικές όταν ο άντρας που έχουν απέναντί τους μιλά γρήγορα, σε υψηλούς τόνους και… ακατάπαυστα.

Σχετικές επιστημονικές έρευνες, μάλιστα, τονίζουν τη σημασία που έχει το μπάσο της φωνής στο να γίνει το αρσενικό ερωτεύσιμο. Ποιοι είμαστε εμείς να τις αμφισβητήσουμε;

Τα χέρια του

Οι γυναίκες –κατά κοινή ομολογία- λατρεύουν τα μεγάλα και περιποιημένα άκρα. Για πολλές, το πόσο προσέχει ένας άντρας τον εαυτό του δε φαίνεται ούτε από το κορμί ούτε από τα μαλλιά του, αλλά από το πόσο καθαρά και καλοφτιαγμένα έχει τα χέρια του.

Μη σας κάνει εντύπωση πάντως. Εσείς θα προτιμούσατε ένα γυναικείο χέρι εντελώς απεριποίητο ή με όμορφα, προσεγμένα νύχια;

andrika-xeria-500

Το πρόσωπό του

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι άντρες, τα θηλυκά έχουν τη τάση να παρατηρούν περισσότερο κάθε λεπτομέρεια του προσώπου, παρά του κορμιού του άντρα που τις ενδιαφέρει. Ορισμένες «κολλάνε» στο βλέμμα, ενώ άλλες επικεντρώνονται στα χείλη –κυρίως την ώρα που αυτός μιλάει.

Το χαμόγελο είναι αυτό που μπορεί να σας αναδείξει ή να σας χαντακώσει κυριολεκτικά, γι’ αυτό σταματήστε να ανησυχείτε για τους κοιλιακούς σας και δώστε έμφαση στα πραγματικά σημαντικά χαρακτηριστικά σας.

Τους τρόπους του

Να και ένα στοιχείο που ελάχιστοι άντρες σκέφτονται πως μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση σε μια γυναίκα. Εκείνη θα παρατηρήσει τα πάντα: Από τον τρόπο που μιλάει στη μητέρα, την αδερφή του ή έναν άγνωστο στο δρόμο, μέχρι το αν θα προσφερθεί να σηκωθεί για να πάει να της φέρει το αγαπημένο της ποτό από τη μπάρα.

Μην παραξενευτείτε αν ρωτήσετε μια γυναίκα τι ήταν αυτό που δεν της άρεσε στον φαινομενικό υπέροχο συνοδό της και σας απαντήσει «δεν είχε τρόπους». Να είστε σίγουροι: Δεν είχε.

Το πώς μιλά για τις άλλες γυναίκες

Ακόμα κι αν αυτές είναι πρώην του. Το να αρχίσει κάποιος να υποτιμά, να κοροϊδεύει ή -ακόμα χειρότερα- να βρίζει μια γυναίκα, θα κάνει τη χείριστη των εντυπώσεων σε όποια τον ακούσει ακόμα και αν πρόκειται για κάποια που ούτε εκείνη συμπαθεί.

Δεν πρόκειται ούτε «μάγκας» να φανεί ούτε έξυπνος. Αντιθέτως, θα γίνει αυτόματα ο γελοίος της παρέας που απλά προσπαθεί να μειώσει τα δικά του κόμπλεξ εις βάρος κάποιου άλλου.

Δε χρειάζεται να πούμε το πόσο θα εκτιμήσει αν σε δει να απέχεις από τέτοιες συζητήσεις, σωστά;

manhouse.gr

About Andreas Chondros