Home / Αθλητισμός / Βαριά ήττα και αποκλεισμός για την εθνική ελπίδων

Βαριά ήττα και αποκλεισμός για την εθνική ελπίδων

Έχασε 4-0 από το Ισραήλ

Αθήνα
Η Εθνική Ελπίδων αποχαιρέτησε την προοπτική κατάληψης της δεύτερης θέσης μετά τη συντριβή στο Ισραήλ με 0-4 στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2017 U-21.

Η ελληνική ομάδα είχε λίγες κι εκείνες μαθηματικές και όχι ουσιαστικές πιθανότητες για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση πριν το παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να κερδίσει και τη Δευτέρα (10/10) να κάνει το ίδιο απέναντι στους Ούγγρους.

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τους Άλμτμαν στο 27ο και Γκόζλαν στο 40ό λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τα τέρματα των Άλτμαν (60΄ πέναλτι) και Ντορ Πέρετζ (55΄) στην επανάληψη.

Έτσι το Ισραήλ κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από την Πορτογαλία που αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ουγγαρία στην έδρα των Μαγυάρων. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έμεινε στους 10 βαθμούς και είναι προτελευταία, μπροστά μόνο από το Λιχτενστάιν (0 βαθμοί), ενώ Αλβανία και Ουγγαρία έχουν από 12 πόντους.

ΙΣΡΑΗΛ: Ελκασλάσι, Σαρντάλ, Κέλτζενς, Χαμπάσι, Μπίτον, Λαβί (67΄ Ε. Πέρεζ), Αλτμάν, Ντάβιντοφ (73΄ Μπαρσάζκι), Ντ. Πέρεζ, Οχανά (82΄ Νταβίντ), Γκοζλάν.

ΕΛΛΑΔΑ: Χουτεσιώτης, Βούρος, Πούγγουρας, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Σιώπης, Χαρίσης, Μυστακίδης (60΄ Καραχάλιος), Δώνης (46΄ Ορφανίδης), Μασούρας, Κουλούρης (84΄ Μεληκιώτης).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Kostas Athanasoulis