Home / Επικαιρότητα / Όργια φημών για Τζεντίλε και Παναθηναϊκό Superfoods

Όργια φημών για Τζεντίλε και Παναθηναϊκό Superfoods

Η παρουσία του Αλεσάντρο Τζεντίλε στην Αθήνα, πυροδότησε νέα δημιοσεύματα για μεταγραφή του Ιταλού στον Παναθηναϊκό… Σιγή ιχθύος από την πράσινη ΚΑΕ.

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο έχει αποφασίσει να δώσει δανεικό τον 24χρονο φόργουορντ (2,01μ.) για πειθαρχικούς λόγους, κάτι που έρχεται ως συνέχεια της απόφασής της να του πάρει την αρχηγία στην αρχή της σεζόν. Μάλιστα προτίθεται να πληρώσει και μέρος του (πολύ μεγάλου) συμβολαίου του ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ιταλός διεθνής θέλει να παίξει σε ομάδα πρώτης γραμμής της Ευρωλίγκας και κάπου εκεί μπήκε στο κόλπο και το όνομα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε ο ίδιος έχει δεσμούς με το σύλλογο, μιας και ο πατέρας του, Νάντο, έπαιξε στους «πράσινους» από το 1998 μέχρι το 2001 και πέρασε αρκετό καιρό και ο ίδιος στην Αθήνα. Μάλιστα ο Νάντο Τζεντίλε φέρεται να είναι αυτός που τον… σπρώχνει στον Παναθηναϊκό.

Από πλευράς «τριφυλλιού» τηρείται σιγή ιχθύος για τα περί Τζεντίλε, κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τη θέση «3» με τους Νίκολς, Ρίβερς και τον Χαραλαμπόπουλο και η αλήθεια είναι πως ο πρώτος δεν έχει πείσει απόλυτα με τις εμφανίσεις του, παρότι είχε κάποιες εκλάμψεις (όπως κόντρα σε ΤΣΣΚΑ ή ΑΕΚ).

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταγραφή παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας μπορεί να γίνει μόνο μεταξύ 15ης και 16ης αγωνιστικής. Αυτή την εβδομάδα διεξάγεται η 12η και την επόμενη η 13η και η 14η (διπλή αγωνιστική), συνεπώς ο χρόνος αναμονής δεν είναι μεγάλος.

Ο Τζεντίλε δεν αφήνει αδιάφορες-σύμφωνα με φήμες-την Μπάμπεργκ και την Μπασκόνια. Όμως η μεν πρώτη παρότι διαθέτει τους συμπατριώτης του Τρινκιέρι και Μέλι δεν συνηθίζει να κάνει τόσο μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις, η δε δεύτερη έχει στη θέση «3» έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, τον Άνταμ Χάνγκα.

Το «μείον» σε περίπτωση απόκτησης του Τζεντίλε από τον Παναθηναϊκό είναι πως παρότι θα είναι μια σπουδαία προσθήκη, θα έχει ημερομηνία λήξης. Ο παίκτης έρχεται μόνο σαν δανεικός, το συμβόλαιό του με την Αρμάνι λήγει το 2018 και δεν έχει κρύψει πως στόχος του είναι να μετακομίσει σύντομα στο ΝΒΑ (το 2014 επελέγη στο «53» από τους Τίμπεργουλβς που έχουν πολλούς Ευρωπαίους παίκτες).

sport-fm.gr

About Andreas Chondros