Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Γ' Εθνική / Αναστόπουλος: «Θα τον σεβαστούν και θα πουν και ένα τραγούδι»

Αναστόπουλος: «Θα τον σεβαστούν και θα πουν και ένα τραγούδι»

Στην έλλειψη σεβασμού που υπήρξε πέρσι στον Άρη αναφέρθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στέλνοντας το πρώτο του μήνυμα ως τεχνικός της ομάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχοντας αποδεχθεί την πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των κίτρινων.

«Θα τον σεβαστούν και θα πουν και ένα τραγούδι» ήταν τα λόγια του σχετικά με την έλλειψη σεβασμού που στερήθηκε πέρσι ο Άρης στην παρουσία του στην Γ’ Εθνική κατηγορία. «Είναι αποφασισμένος να πετύχει» ήταν τα λόγια του για τον Καρυπίδη.

Για την αγάπη των φίλων του Άρη προς στο πρόσωπο του:
«Είναι αμοιβαίο. Τα συναισθήματα μου για τον Άρη, είναι γνωστά. Όποτε μου δινόταν η ευκαιρία, το έδειχνα αυτό. Και από την άλλη πλευρά, πριν εννιά χρόνια που είχα έρθει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αναγνώρισαν ότι έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει να είναι».

Για την πρώτη προσέγγιση που του έγινε από πλευράς Καρυπίδη:
«Την περασμένη Παρασκευή. Αν κάποιος με προσεγγίσει όπως πρέπει, είμαι πολύ εύκολος. Όταν όμως μπαίνω σε ζυγαριά και σε συγκρίσεις, εκεί είναι το αδύνατο μου σημείο. Αυτό το λέω γενικότερα».

Για την αποχώρηση του πριν δέκα χρόνια:
«Την προηγούμενη φορά που ήρθα και έγινε όλη αυτή η διαδικασία, έπρεπε να πάρω μία ευκαιρία στην Superleague. Είχα συμβόλαιο που δεν τηρήθηκε».

Για την άρνηση του να επιστρέψει στην ομάδα πέρυσι:
«Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα, γιατί είπα ότι έτσι όπως θα λειτουργήσει, δεν θα είναι σωστά. Το έβλεπα».

Για την πλευρά Αρβανιτίδη, με την οποία συνδέθηκε πρόσφατα το όνομα του:
«Δεν είχα καμία απολύτως επαφή μαζί τους».

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη:
«Μου έδειξε ότι αυτό που κάνει, γουστάρει και το κάνει. Του αρέσει ο Άρης. Είναι αποφασισμένος να πετύχει».

Για το κατά πόσο η ενίσχυση του ρόστερ, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του:
«Δεν φτάνει να έχεις μόνο καλούς παίκτες. Κάποιος πρέπει να τους καθοδηγήσει και πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Ούτε με την φανέλα μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου και αυτό φάνηκε πέρυσι. Όλοι ήθελαν να κερδίσουν πέρυσι τον Άρη. Οι παίκτες είναι καλοί, αλλά χρειάζονται καθοδήγηση».

Για το συμβόλαιο του:
«Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Λέω την αλήθεια, γιατί έτσι είναι. Πρακτικά, αυτό ισχύει. Όταν έρθω, θα υπογράψω συμβόλαιο με τον Ερασιτέχνη. Ο κ. Καρυπίδης είναι απλά έφορος. Πρώτα ο Θεός, του χρόνου που η ομάδα θα γίνει ΠΑΕ, υπάρχουν τα εφόδια ώστε αυτό το τριετές πλάνο του κ. Καρυπίδη, να υλοποιηθεί με την παρουσία του Άρη στην φυσική του θέση. Δεν ήθελα να γίνει ό,τι έγινε και την προηγούμενη φορά».

Για τον σεβασμό που στερήθηκε ο Άρης πέρυσι:
«Θέλουν δεν θέλουν, θα σεβαστούν στον Άρη. Αφενός θα πετύχει τον στόχο του και αφετέρου θα τον σεβαστούν. Ο Άρης δεν ζήτησε εύνοια. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία. Θα τον σεβαστούν και θα πουν και ένα τραγούδι».

Για την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα:
«Θεού θέλοντος, αύριο. Ο Ανδρέας (σ.σ. ΣΚέντζος) βρίσκεται ήδη στο γήπεδο και κάνει αυτός την προπόνηση».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και να την αγκαλιάσει. Θα έρθει το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν είναι εύκολο βέβαια. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Όλοι μαζί, αγαπημένοι, ενωμένοι και με βροντερό “παρών” στο γήπεδο. Θα αναγκάσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, γιατί αυτός είναι η δύναμη. Οι πρόεδροι και οι προπονητές, έρχονται και παρέρχονται»

πηγή sport fm

About m bonsu

Avatar