Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Ώρα για νίκη στην Πάτρα»

«Ώρα για νίκη στην Πάτρα»

Μακριά από την Πάτρα τα πάει περίφημα. Εντός όμως έχει 0/4 και ο Απόλλων θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το Σάββατο, όταν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο γκαρντ του Απόλλωνα Πατρών στο ESAKE.gr:

Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη δική μας αντεπίθεση και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των αρνητικών αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είμαστε όλοι στην ομάδα. Η αρχή έγινε για εμάς το περασμένο Σάββατο με τον πανηγυρισμό ενός σπουδαίου «διπλού» μέσα στο Ζηρίνειο παρά τον σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη μας, Γιάννη Αθανασούλα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας στο υπόλοιπο της χρονιάς. Ωστόσο, τον διαβεβαιώνουμε ότι θα παίζουμε και γι’ αυτόν, όπως και για τον Βασίλη Νιφόρα και θα τους αφιερώνουμε τις νίκες μας.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα μέσα στο σπίτι μας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι δυσκολίες είναι πολλές, όμως η θέλησή μας για νίκη είναι μεγαλύτερη και όπως και κόντρα στην Κηφισιά θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες μας και να πετύχουμε την τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Επιδίωξή μας να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος όσο πιο ανακουφισμένοι γίνεται. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο μεγάλα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρά το κακό του ξεκίνημα δείχνει ότι έχει βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Σ’ αυτό έχει βοηθήσει πάρα πολύ και η προσθήκη του Σχορτσιανίτη που δυνάμωσε τη ρακέτα του ΠΑΟΚ.

Καλούμε τους Πατρινούς να βρεθούν στο πλευρό μας και με την παρουσία τους να μας δώσουν ώθηση σ’ αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση. Ο ρόλος τους στις κερκίδες θα είναι καταλυτικός και να είναι σίγουροι ότι εμείς από την πλευρά μας μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με το αποτέλεσμα.

Άλλωστε θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας σε δράση, τους Αμερικανούς Κέβιν Ντίλαρντ και Ντέβον Σάντλερ, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί για τα καλά και όλοι μαζί υποσχόμαστε θέαμα, αλλά και αποτέλεσμα.

πηγή sport fm

About m bonsu