Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Ύμνοι» Κασίγιας για Κέιλορ Νάβας

«Ύμνοι» Κασίγιας για Κέιλορ Νάβας

Το εγκώμιο του Κέιλορ Νάβας έπλεξε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο θρύλος της Ρεάλ εξύμνησε τον νυν γκολκίπερ της βασίλισσας για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Τι είπε για τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο πρώην μιλάει για τον νυν…

Ο Ίκερ Κασίγιας, λοιπόν, χαρακτήρισε τοπ επιπέδου τερματοφύλακα τον Κέιλορ Νάβας κι έσταξε μέλι για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου πλέον είναι το νούμερο ένα κάτω απ’ τα γκολπόστ.

«Ο Κέιλορ κάνει καταπληκτική δουλειά και διανύει ήδη μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Δεν είναι εύκολη θέση, αλλά χάρη στον επαγγελματικό και τις εμφανίσεις του, τα πάει μια χαρά. Ελπίζω να συνεχίσει να αποδίδει πολύ καλά, διότι αυτό θα σημαίνει πως και η Ρεάλ θα πηγαίνει καλά. Είμαι χαρούμενος καθώς η ομάδα χρειάζεται έναν τοπ επιπέδου τερματοφύλακα και ευτυχώς έχουν έναν τέτοιο, τον Κέιλορ. Ελπίζω και ο Κασίγια (σ.σ αποκτήθηκε φέτος) όταν πάρει την ευκαιρία του να τα πάει περίφημα», είπε χαρακτηριστικά ο πορτιέρε της Πόρτο (πλέον).

Ερωτηθείς για τον Ράφα Μπενίτεθ, ο θρύλος της βασίλισσας απάντησε: «Από όσα έχω δει, επειδή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από τη στιγμή που δεν ανήκω πλέον στη Ρεάλ, η ομάδα χρειάζεται ακόμα χρόνο για να αφομοιώσει τις μεθόδους του. Είμαι βέβαιος πως όσο θα περνά ο χρόνος και οι παίκτες θα τον καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο, τόσο η ομάδα θα βελτιώνεται και θα προοδεύει. Όπως και να ‘χει η Ρεάλ είναι σε καλό δρόμο και δεδομένα θα βρίσκεται ανάμεσα στους συλλόγους που θα διεκδικήσουν τρόπαια».

πηγή sport fm

About m bonsu