Home / Πολιτική / Όποιος και αν εκλεγεί οι άλλοι θα τον υπηρετήσουν λέει ο Α. Γεωργιάδης

Όποιος και αν εκλεγεί οι άλλοι θα τον υπηρετήσουν λέει ο Α. Γεωργιάδης

“Η ΝΔ ασφαλώς χρειάζεται χρόνο, αν στις 10 Ιανουαρίου έχουμε αρχηγό, δεν μπορεί να πει κανείς ότι στις 11 Ιανουαρίου το κόμμα θα είναι έτοιμο” δήλωσε στο “Πρακτορείο 104,9” ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας, πάντως, ότι η ενότητα του κόμματος την επομένη των εσωκομματικών εκλογών δεν κινδυνεύει καθώς “μετά από μία τέτοια διαδικασία, που θα πάμε να επιλέξει αρχηγό ο κόσμος, ποιος έχει το πολιτικό ανάστημα να κάνει κάτι τέτοιο…”

“Το φιάσκο δημιούργησε μία στενοχώρια και έλλειψη ενθουσιασμού, όμως πάμε μπροστά” είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή “Δεύτερη Ανάγνωση”, με τον Κώστα Μπλιάτκα.

Επισήμανε δε ότι “όποιος και αν εκλεγεί, οι άλλοι θα τον υπηρετήσουν, γιατί έτσι συμβαίνει σε μια εσωκομματική διαδικασία”, αν και, όπως πρόσθεσε, “δεν μπορώ να πω ότι δεν παίζουν και τα πρόσωπα κανένα ρόλο”.

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι το αποτέλεσμα των εκλογών στη ΝΔ θα κριθεί από σειρά παραγόντων, όπως “ποιοι θα ψηφίσουν, τι μηχανισμοί θα μπορέσουν να κινητοποιήσουν πόσο κόσμο”, αλλά και από το γεγονός ότι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ημέρα των εκλογών, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και άρα “ένα κομμάτι του κόσμου που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, δε θα μπορέσει να πάει να ψηφίσει”.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

About totritomati