Home / Αθλητισμός / Όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ σήμερα ο Παναθηναικός

Όλα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ σήμερα ο Παναθηναικός

Ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, κάνοντας το «4 στα 4» μετά τις νίκες επί του Λεβαδειακού, του Πλατανιά και της Skoda Ξάνθης.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι η μοναδική αυτή τη στιγμή που δείχνει ικανή να παλέψει για τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχεται την 11η αγωνιστική στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το σημερινό παιχνίδι δεν προμηνύεται εύκολο για τους «πράσινους», κάτι που επισήμανε ο Έλληνας τεχνικός στους παίκτες, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να τους ξεγελούν οι «σβηστές» ήττες από Ολυμπιακό (5-1) και ΑΕΚ (3-1).

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο 42χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Νάνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λαγός και Ζέκα, με τους Καλτσά και Αμπέντ στα πλάγια. Ο Ατζαγκούν θα παίξει πίσω από τον Καρέλη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Λουντ, Σάντσεθ, Νίνης, Πράνιτς και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Εσιέν και Βέμερ.

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/gia-to-seri-kai-tin-korufi/3115879

About basilis progressive