Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Χωρίς Ανάκογλου και με Ατρόμητο

Χωρίς Ανάκογλου και με Ατρόμητο

Ο αρχηγός της Ενωσης έχει διάταση στην αριστερή γάμπα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League. Τη θέση του στην 20άδα πήρε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ενώ για πρώτη φορά φέτος κλήθηκε ο Ηλίας Βούρας ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας, στη θέση του Γιάννη Ανέστη.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Τζεμπούρ, Φαγέ. Ο Μιχάλης Μπακάκης έβγαλε χωρίς πρόβλημα την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα κι η ώρα της επιστροφής του πλησιάζει.

Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Βούρας, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

* Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα επισκεφτεί την Τρίτη (6/10) στις 10.00 το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών στη Μεταμόρφωση. Οι Ηλίας Βούρας, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Ελντερ Μπαρμπόσα, Αντρέ Σιμόες και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα μεταβούν στο Κέντρο μαζί με μαθητές του Λυκείου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, επίσημου συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ

About gus_maverick