Home / Gossip / Χωρίζει ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών; Οργιάζουν οι φήμες!

Χωρίζει ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών; Οργιάζουν οι φήμες!

​Ένα βήμα πριν τους… τίτλους τέλους, έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, λέγεται πως είναι Έλληνες ηθοποιοί μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Οι φημολογούμενοι καβγάδες και οι δημόσιες σκηνές ζηλοτυπίας, αφότου γύρισαν απο τις διακοπές τους στη Μήλο, κάνουν πολλούς στα «πηγαδάκια» να υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα είναι κοντά στο χωρισμό.

Resizer (5).jpg

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στις πρόβες της παράστασης «Δεν Θα Με Τρελάνεις Εσύ», μετά το διαζύγιο του Κώστα από τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη και από τότε ήταν αχώριστοι, ενώαποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους παρά το ότι τους έχυν φωτογραφήσει μαζί.

Σε επικοινωνία που είχε την Πηνελόπη το ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά», η νεαρή ηθοποιός ακολούθησε την πάγια τακτική της και… δεν έκανε κάποιο σχόλιο, ενώ, τόσο η ίδια, όσο και ο Κώστας, ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στην ίδια παράσταση, το «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα», που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, φέτος θα ανέβει, για 4η χρονιά, στο θέατρο «Λαμπέτη», με ανανεωμένο καστ ηθοποιών.

Χωρίζει ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών; Οργιάζουν οι φήμες!

 

Πηγή: thetimes.gr

About Panos Dreamer