Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / «Χλωμό» για Τζάνη, Ίγκορ

«Χλωμό» για Τζάνη, Ίγκορ

Μια επιστροφή και δύο απουσίες είχε η προπόνηση του Πανθρακικού την Πέμπτη, ενώ η προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό μπαίνει στην τελική της ευθεία. Μειώθηκαν οι πιθανότητες για Τζάνη, Ίγκορ.

Ένα ευχάριστο επιφύλασσε στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο η προπόνηση του Πανθρακικού την Πέμπτη. Ο Γιάννης Χρήστου ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τους Χρήστο Τζάνη και τον Ίγκορ, που έκαναν ατομικό. Οπότε, μοιάζει «χλωμό» να αγωνιστούν το Σάββατο.

Το… μενού μετά την αρχική προθέρμανση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και ανά ομάδες δούλεψαν στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού και στα τελειώματα των φάσεων.

Η ομάδα του Πανθρακικού έχει δώσει ραντεβού για το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο κι έπειτα η αποστολή που θα επιλέξει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής. Θα διανυκτερεύσει, ενόψει της 6ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα, στο πλαίσιο της οποίας οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν το Σάββατο (03/10-16:00) τον Λεβαδειακό.

πηγή sport fm

About m bonsu