Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Χαμός στη Γκράβα για το σόου των Αντετοκούνμπο
Χαμός στη Γκράβα για το σόου των ΑντετοκούνμποΠαρουσία 6.000 κόσμου Αθήνα Το αδιαχώρητο έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γράβα, όπου τα αδέλφια Αντετοκούνμπο έδωσαν ένα υπέροχο σόου μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Περίπου 6000 φίλοι του αθλήματος, κυρίως μικρά παιδιά, παρακολούθησαν τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να δίνουν ένα τρομερό σόου, το οποίο θα έχουν να θυμόνται ...

Χαμός στη Γκράβα για το σόου των Αντετοκούνμπο

Χαμός στη Γκράβα για το σόου των Αντετοκούνμπο

Παρουσία 6.000 κόσμου

Αθήνα
Το αδιαχώρητο έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γράβα, όπου τα αδέλφια Αντετοκούνμπο έδωσαν ένα υπέροχο σόου μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Περίπου 6000 φίλοι του αθλήματος, κυρίως μικρά παιδιά, παρακολούθησαν τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να δίνουν ένα τρομερό σόου, το οποίο θα έχουν να θυμόνται σε όλη τη ζωή τους.

Αυτή ήταν η 3η παρουσία των Αντετοκούνμπο μετά από το «Streetball Event» που διοργάνωσαν στο Ηράκλειο και στη Θεσσαλονίκη.

Το «μενού» περιελάμβανε πολλά καρφώματα και τρίποντα, και πολλές μαγικές στιγμές, βγαλμένες από τον κόσμο του NBA.

Newsroom ΔΟΛ


Πηγή: http://sportsite.gr/%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8C%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%BF/

About totritomati