Home / Ελλάδα / Χαλκιδική: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος

Χαλκιδική: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος Αλβανός συζυγοκτόνος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου, ο 33χρονος κατηγορούμενος ως συζυγοκτόνος της Ορμύλιας Χαλκιδικής. Η απολογία του ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθεί στα φυλακές Διαβατών.

Νωρίτερα το πρωί, μετήχθη από την Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου κρατείται τα τελευταία 24ωρα, στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκιδικής, για να περάσει στη συνέχεια το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου.

Ύστερα από δύο προθεσμίες που ζήτησε και έλαβε τις προηγούμενες μέρες, ο 33χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή για την σε βάρος του αποδιδόμενη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Έδωσε εξηγήσεις επίσης και για το γεγονός ότι μετά το φονικό άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 μέρες, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, θέτοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή του ανήλικου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του τους δημοσιογράφους, ο 33χρονος είναι μετανιωμένος για τις πράξεις του και αποφασισμένος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/305593/halkidiki-se-exelixi-i-apologia-tou-33hronou-suzugoktonou/#ixzz3ydSD2PL3
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati