Home / Ειδήσεις / Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ έδωσε θετική ψήφο για τη χώρα και το μέλλον της

Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ έδωσε θετική ψήφο για τη χώρα και το μέλλον της

Το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο υπεύθυνο κόμμα είναι.Συμβάλλαμε καθοριστικά Αποτρέψαμε ελπίζω το Grexit, την ύστατη στιγμή.

Αποφύγαμε μια άτακτη χρεοκοπία και μια απόλυτη καταστροφή. Κατοχυρώσαμε το ιστορικό μας κεκτημένο, την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη και την Ευρωζώνη, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην ομιλία στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπή του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αναγνωρίσει την καθοριστική συμβολή των Πολιτικών Δυνάμεων, των 251 Βουλευτών, που χωρίς την εξουσιοδότησή τους και τη διπλή εντολή τους δεν θα μπορούσε καν να αρχίσει μια ουσιαστική διαπραγμάτευση, ανέφερε η κ. Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως το εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υπήρξε καταστροφικό για τη χώρα.

Η ευρεία πλειοψηφία, με την οποία η Βουλή στηρίζει τη Συμφωνία παραμονής της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, αποτελεί θετικό γεγονός ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ έδωσε θετική ψήφο για τη χώρα και το μέλλον της όμως η «στάση μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει και δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, ως λευκή επιταγή».

Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές και θα είναι έτοιμο για ότι χρειασθεί είπε η κ.Γεννηματά, υπογραμμίζοντας ακόμη πως το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη δεν πρόκειται πια να δώσει πολιτικό άλλοθι ούτε λευκή επιταγή σε καθηλωμένα και παράταιρα Κυβερνητικά σχήματα.

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη μέρα με τη μέρα προχωρούν με πίστη και αυτοπεποίθηση στη δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάδειξη ενός δυναμικού τρίτου πόλου με αυτόνομο λόγο, με αυτοδύναμη στρατηγική, με αυτοδύναμο ρόλο.

πηγή απε μπε

About m bonsu