Home / Ειδήσεις / Φ.Γεννηματά: Να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού

Φ.Γεννηματά: Να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού

Σε σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας προσήλθε λίγο πριν τις 11:30 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να μην εμπλακεί σε άγονες αντιπαραθέσεις και κάλεσε όλους όσοι εμπιστεύθηκαν το κόμμα στο παρελθόν να το πράξουν και πάλι.

«Ολοκληρώθηκε ο προεκλογικός αγώνας, ένας αγώνας κατά τον οποίο επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Τρέξαμε σε όλη την Ελλάδα και μεταφέραμε ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Ενότητας πριν από όλα για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Το κοινό μας σπίτι είναι εδώ, το αίμα νερό δεν γίνεται. Καλούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν να μας τιμήσουν και πάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας:

«Η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες. Εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής για την σταθερότητα, για την συνεργασία, με σχέδιο με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας που θα αφήσει πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει αυτή η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού. Τώρα τον λόγο έχει ο ελληνικός λαός».

 

Πηγή: in.gr

About Panos Dreamer