Home / Αθλητισμός / Φώναξε «παρών» το αλάνι ο Ερνάνι

Φώναξε «παρών» το αλάνι ο Ερνάνι

Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Την Τετάρτη το πρωί ήμουν στην Κόρινθο, στο εξοχικό της αδερφής μου, εκεί που κάναμε κάποια μπάνια το καλοκαίρι και περάσαμε να καθαρίσουμε τον κήπο που έχει εκεί. Αλλά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι στον ΝΑΟ μας το απόγευμα, στον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ που είχαμε με τον Πλατανιά.

Ετσι κι έγινε αδέρφια μου! Στις 16.30 βρισκόμουν πίσω στον Κορυδαλλό, μπανάκι, πλατεία στη συνάντηση που είχαμε να ΦΥΓΟΥΜΕ όλοι ΜΑΖΙ, όπως ΕΧΟΥΜΕ καθιερώσει οι ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΕΣ! Καθόμαστε ΜΑΖΙ! Γυρνάνε ΜΑΖΙ! Εκδρομές ΜΑΖΙ!  ΠΑΝΤΟΥ με τον ΘΡΥΛΟ μας ΜΑΖΙ!

Ετσι και την Τετάρτη, όλοι μαζί στον ΝΑΟ μας. Το ματς ξεκίνησε με ΕΜΕΝΑ να βρίσκομαι στη ΘΥΡΑ 7, εκεί που γινόταν -όπως ΠΑΝΤΑ-χαμός! Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα τέτοιο ματς…

Οσο για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας και το πώς την είδα σε αυτό το παιχνίδι ΚΥΠΕΛΟΥ με τον Πλατανιά, ένα έχω να σας πώς για ξεκίνημα: ο ΘΡΥΛΟΣ μας μετά από μια τρελά μεγάλη και επιτυχημένη ποδοσφαιρική περίοδο, εντός και εκτός συνόρων, ήταν απόλυτα φυσικό πως κάπου θα ερχόταν και η χαλάρωση, λόγω κούρασης πάνω απ’ όλα!

Αδέρφια μου, το μόνο που θα σας πως και που είδαμε, είναι ότι παίξαμε με μια εντεκάδα, την οποία μπορεί να μην την ξαναδούμε να παίζει ξανά μαζί! Δεν πρέπει κανονικά να βλέπουμε αυτό το αποτέλεσμα με τον Πλατανιά σαν να ήταν γκέλα! Και δεν πρέπει να κρίνουμε και πολλά-πολλά από αυτό το ματς. Εγώ είδα να ντεμπουτάρουν νέα παιδιά και ορισμένα από αυτά είναι και Ελληνάκια, όπως ο Γιαννιώτας, ο Κολοβός και ο Καπίνο.

Αλλά αυτό που με τρέλανε είναι η καλή φόρα που πήρε την Τετάρτη το αλάνι μας, ο αριστεροπόδαρος εξτρεμ μας, ο ΕΡΝΑΝΙ. Βάζοντας δύο ΓΚΟΛΑΡΕΣ ο Πορτογάλος μας, που του ακύρωσαν και ένα τρίτο!

Δηλαδή κάνει καλά ο Σίλβα που το πιστεύει το αλάνι, τον ΕΡΝΑΝΙ. Που του έδειξε -όπως και σε όλους εμάς- ότι φώναξε «ΠΑΡΩΝ»… Ναι είναι εδώ και αυτός, μάχιμος και δυνατός!

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ, ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΠΑΜΕ…

Να αναφέρω και κάτι για τον λαό μας: Οπως ΠΑΝΤΑ, η ΘΥΡΑ 7 ήταν φανταστική! Φωνή, παλμός, πάθος για 90 λεπτά ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Και κάποιες στιγμές ήταν στο πόδι όλο το γήπεδο, όπως και αυτό πρέπει να είναι!

Τι κι αν έχανε η ομάδα, εμείς ΕΚΕΙ. Στη μεγάλη μας ΑΡΡΩΣΤΙΑ, κοντά, ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ!!! Οπως πάντα, θέληση και δύναμη, για να δίνουμε την ίδια δύναμη στα πόδια των παικτών μας!

Οσο για τη διαιτησία, τι να πώ; Εκαναν ό,τι μπορούσαν ο Κομίνης μαζί με τον Καλάφογλου. Τα ΠΑΝΤΑ για να «φρενάρουν» την ομάδα μας!

Αλλά, όταν η ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ για τη διαιτησία πάει… σύννεφο, είναι απλώς ΟΜΗΡΟΙ της και οι διαιτητές φέτος!

Αλλά δεν μασάμε, και για το διπλό στην Βέροια θα ΠΑΜΕ…

Πηγή: www.gavros.gr

About gus_maverick