Home / Ειδήσεις / Φύσσας: «Θα θέλαμε ξανά τον Σάντος»!

Φύσσας: «Θα θέλαμε ξανά τον Σάντος»!

Το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος έπλεξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας μιλώντας στο πορτογαλικό «Cue Ball», τονίζοντας ότι θα επιθυμούσε την επιστροφή του πολύπειρου τεχνικού.

Το πρόσωπο των ημερών αποτελεί από χθες το βράδυ στην Πορτογαλία ο Φερνάντο Σάντος, μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης της εθνικής στα τελικά του Euro 2016.

Καταλληλότερο πρόσωπο από τον Τάκη Φύσσα για να μιλήσει για τον πολύπειρο προπονητή δεν θα μπορούσε να υπάρξει, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν και στον Παναθηναϊκο και πολύ περισσότερο στην Εθνική Ελλάδας. Γι’ αυτό το λόγο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου μίλησε στο πορτογαλικό ΜΜΕ, «Cue Ball», και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε ξανά τον Φερνάντο Σάντος προπονητή στην εθνική ομάδα.

«Θα θέλαμε ξανά τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν μπορούμε και όταν είχαμε την ευκαιρία να τον κρατήσουμε, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Τώρα ο Φερνάντο Σάντος είναι ο προπονητής μιας σπουδαίας ομάδας. Είμαστε περήφανοι για αυτόν. Είμαστε φίλοι και είναι ένας εκπληκτικός τεχνικός. Όλοι οι Έλληνες είναι χαρούμενοι για την Πορτογαλία και τον Φερνάντο Σάντος. Αυτά έχει η ζωή», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο παράγοντας των «πρασίνων» και συνέχισε τα αποθεωτικά σχόλια για τον ομοσπονδιακό της Πορτογαλίας.

«Δεν μπορώ να πω πολλά, γιατί τα αποτελέσματα μιλούν για εκείνον οδηγώντας την Πορτογαλία στην κορυφή του ομίλου της, κάτι που δεν είναι εύκολο. Με τον Φερνάντο Σάντος η ομάδα ήξερε ότι ο προπονητής θα κάνει τη δουλειά για χρόνια. Δουλεύει με εμπιστοσύνη, πάθος και οργάνωση και όλα στο 100%. Για μένα αυτό που έκανε με την Πορτογαλία είναι κάτι αναμενόμενο. Συγχαρητήρια και σε αυτόν και στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές».

πηγή sport fm

About m bonsu