Home / Διεθνή / Φρίκη: Αποκεφάλισε την σύζυγό του και περπάτησε 8 χλμ με το κεφάλι ανά χείρας

Φρίκη: Αποκεφάλισε την σύζυγό του και περπάτησε 8 χλμ με το κεφάλι ανά χείρας

Ο 38χρονος έπιασε επ’ αυτοφώρω την σύζυγό του να τον απατά με άλλον άνδρα σε χωράφι (pics)

Τρόμο και φρίκη σκόρπισε ένας αγρότης σε χωριό της Ινδίας, καθώς αποκεφάλισε την σύζυγό του και στη συνέχεια με το κεφάλι ανά χείρας περπάτησε 8 χιλιόμετρα ως το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου παραδόθηκε.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με συγχωριανούς του, έπιασε την 28χρονη σύζυγό του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα σε χωράφι, πήρε ένα σπαθί και την αποκεφάλισε. Τρομοκρατημένοι κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο πριν η τελευταία φτάσει στο σημείο, ο δράστης πήγε πεζός ως το αστυνομικό τμήμα, περίπου 8 χιλιόμετρα μακριά, με το κεφάλι στα χέρια του.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, κατά την παράδοσή του στις αρχές είπε: “Η σύζυγός μου πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου. Αυτός είναι ο λόγος που την αποκεφάλισα. Την είχα προειδοποιήσει δύο φορές στο παρελθόν αλλά δεν άλλαξε”.

Οι συγχωριανοί του ισχυρίζονται ότι ο 38χρονος είχε πιάσει δύο φορές την σύζυγό του να τον απατά και την είχε προειδοποιήσει για “ολέθριες συνέπειες” αν το επαναλάβει. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι τις τελευταίες μέρες την παρακολουθούσε.

Ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε: “Είχε αμφιβολίες για τον χαρακτήρα της συζύγου του, ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Σύμφωνα με τους συγχωριανούς του, τις τελευταίες μέρες παρακολουθούσε τις κινήσεις της. Στις 30 Ιανουαρίου την έπιασε επ’ αυτοφώρω με τον εραστή της και σε μια έκρηξη οργής, την αποκεφάλισε, περιφερόμενος στη συνέχεια με το κεφάλι στο χέρι”.

Ο 38χρονος κατηγορείται για φόνο και προφυλακίστηκε μέχρι τη δίκη του, σε δύο εβδομάδες.

Πηγή: Sun

About Kostas Athanasoulis