Home / Αθλητισμός / Φιλική ήττα της Εθνικής στο Βέλγιο

Φιλική ήττα της Εθνικής στο Βέλγιο

Σε φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα η εθνική ομάδα των ανδρών ηττήθηκε στην Αμβέρσα από το Βέλγιο με 59-64. Στο πρώτο της τεστ μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ και χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση, η «γαλανόλευκη» ήταν ανέτοιμη κι έδειξε ότι θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 16 πόντους.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε δυνατά πήρε γρήγορα διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά σιγά-σιγά οι Βέλγοι «ροκάνισαν» τη διαφορά και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία. Όπως και στο ξεκίνημα, έτσι και στην 3η περίοδο η εθνική ομάδα είχε τον έλεγχο του ματς, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η κόπωση επηρέασε τους διεθνείς και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ (Φ.Κατσικάρης): Ζήσης 10, Καλάθης 1, Περπέρογλου, Σλούκας 7, Αντετοκούνμπο 16, Καϊμακόγλου, Κουφός 9, Γιάνκοβιτς, Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 4, Σαρικόπουλος 5, Αγραβάνης.

About totritomati