Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Φελντέιν: «Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Φελντέιν: «Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Έτοιμος να κινηθεί σε ρυθμούς… Παναθηναϊκού δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», με τον Δομινικανό γκαρντ να βάζει στόχο το πρωτάθλημα!

Ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν, κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Δομινικανός γκαρντ δήλωσε απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους», θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα που είμαι εδώ, έπειτα από ένα μεγάλο καλοκαίρι για μένα λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να μπω στο πρόγραμμά της και να αρχίζω να παίζω», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέιμς Φελντέιν κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Στη συνέχεια, ο γκαρντ της Δομινικανής Δημοκρατίας ερωτήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν γνωρίζω πολλά, αλλά παρακολουθώ Ευρωλίγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλοι στόχοι, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι στόχος της ομάδας και δικός μου. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να νικάμε», για να καταλήξει αναφορικά με την κατάσταση που βρίσκεται: «Έπαιζα με την εθνική και είμαι σε φουλ ρυθμό και θεωρώ ότι μπορώ άμεσα να βοηθήσω την ομάδα μου».

πηγή sport fm

About m bonsu