Home / Ειδήσεις / Υπογραφές για στήριξη της υποψηφιότητάς του, για την προεδρία της ΝΔ συγκεντρώνει ο Αδ. Γεωργιάδης

Υπογραφές για στήριξη της υποψηφιότητάς του, για την προεδρία της ΝΔ συγκεντρώνει ο Αδ. Γεωργιάδης

Συγκεντρώνει υπογραφές ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης για τη στήριξη της υποψήφιότητας του για την ηγεσία της ΝΔ. Όπως αποκάλυψε, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, έχει ήδη συγεντρώσει 14 από τις 50 απαιτούμενες υπογραφές. Υποστήριξε ότι «δε θέλει υπογραφές “διασήμων”», ενώ ερωτηθείς για το αν θα έχει τη στήριξη του Μάκη Βορίδη, απάντησε: «Ο Μάκης είναι φίλος μου χρόνια, είχαμε κοινή διαδρομή, όμως δεν είμαστε ομάδα, δεν είμαστε το ίδιο πολιτικό πρόσωπο. Δεν ξέρω αν θα υπογράψει».

Σημείωσε ότι ο ίδιος «δεν έχει μηχανισμούς». «Είμαι αυτό που βλέπετε» σημείωσε και συνέχισε: «Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω μηχανισμούς, γιατί είχα βιοποριστικά προβλήματα να λύσω για την οικογένειά μου».

Αναφερόμενος στους ανθυποψηφίους του, σχολίασε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δέκα χρόνια καριέρας στον τραπεζικό τομέα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε μεγάλη νίκη στην περιφέρεια Μακεδονίας. Για τον Βαγγέλη τι να πω;» Και συνέχισε τονίζοντας ότι «είναι καλοδεχούμενη υποψηφιότητα Μεϊμαράκη» διευκρινίζοντας: «η ιδέα ότι είναι ο Μεϊμαράκης μεταβατικός είναι λάθος. Εγώ πάντως, αν μαζέψω τις υπογραφές θα είμαι υποψήφιος. Κανένας και πρώτος εγώ δεν θεωρώ ότι αν κερδίσει κάποιος άλλος θα πάει χαμένη η παράταξη. Δεν είμαστε εχθροί».

About basilis progressive