Home / Ειδήσεις / Υπέγραψε και πιάνει δουλειά ο Χιμένεθ

Υπέγραψε και πιάνει δουλειά ο Χιμένεθ

Η δεύτερη εποχή Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει.Ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε σε μία ομάδα με πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας, αλλά σε πολύ δυσχερή αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση. Ο ίδιος έχει αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή (και του έχει μεταφερθεί από τους ανθρώπους της ΠΑΕ) πως αποτελεί αναγκαιότητα η άμεση… ανάνηψη της ομάδας για να μη χαθεί η υπό μεγάλο κίνδυνο παρουσία της «Ένωσης» στην πρώτη πεντάδα και για να διεκδικηθεί μέχρι τέλους το Κύπελλο.

Ο Χιμένεθ φρόντισε να ενημερωθεί τάχιστα για όλα τα δεδομένα. Έχει στα χέρια του πλήρη φάκελο για όλους τους παίκτες, το πρόγραμμα και τις τελευταίες ώρες εργάζεται πυρετωδώς με τους συνεργάτες του για να γνωρίσει άμεσα το ρόστερ. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, καθώς η ΑΕΚ είναι έβδομη και απαιτείται μια αντεπίθεση για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αρχίζοντας από τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, αλλά και το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό.

Σήμερα στις 12:00 ο 53χρονος τεχνικός (έχει αύριο γενέθλια) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα και θα δώσει το στίγμα του στην ομάδα, ενώ αναμένεται να ανακοινώσει και την πρώτη αποστολή. Νωρίτερα (11:00) θα μιλήσει και στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στο μεταξύ, η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ δίνει νέα τροπή στα μεταγραφικά. Η υπόθεση του Χόρχε Περέιρα Ντίας οδεύει προς οριστικό «ναυάγιο» και ο παίκτης είναι κοντά στη μεξικανική Λεόν μέσω προσφυγής (κάτι που δεν επέλεξε η ΑΕΚ υπό τον κίνδυνο τιμωρίας από τη FIFA). Ο Ισπανός προπονητής έχει ήδη κάνει μια κουβέντα με τη διοίκηση για τα μεταγραφικά και οι εξελίξεις δεν μπορεί παρά να είναι άμεσες καθότι απομένουν δέκα μέρες για να ολοκληρωθεί η προθεσμία. Εκτιμάται πως οι στόχοι απόκτησης επιθετικού και αριστερού μπακ δεν αλλάζουν, ενώ είναι πιθανό να εξεταστούν προτάσεις παικτών από το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Χιμένεθ.

πηγή: sport-fm.gr

About Andreas Chondros