Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / ”Τώρα θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση” τονίζει ο Βενγκέρ

”Τώρα θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση” τονίζει ο Βενγκέρ

Η Αρσεναλ, άνοιξε το αναμενόμενο δώρο από την Μπάγερν, νίκησε εύκολα (3-0) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, εξασφάλισε το Europa League και εξακολουθεί να βρίσκεται στην συζήτηση για την πρόκριση στους 16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Αρκεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό τουλάχιστον με 3-2, ή με άλλο σκορ αλλά με δύο γκολ διαφορά (0-2 ή 1-3).

«Προκαλέσαμε δυσκολίες στους Κροάτες με την δική μας ταχύτητα στις μεταβιβάσεις. Είχαμε απουσίες στην επίθεσης, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζιρούντ και ο Σάντσες. Ηταν σημαντικό να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας έδινε εμπιστοσύνη. Τώρα θέλουμε να πάμε στην Αθήνα για να κατακτήσουμε την πρόκριση. Θα είναι δύσκολα , αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε,» είπε ο Αλσατός προπονητής της Αρσεναλ Ασρέν Βενγκέρ.

Οζίλ (29), Σάντσες (33 και 69) τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

«Η Αρσεναλ άξιζε τη νίκη και της αξίζουν συγχαρητήρια,» είπε ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ , Ζόραν Μάμιτς . «Επαιξαν πολύ καλά, εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη, όπως έγινε στο πρώτο γκολ που προσπαθήσαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας στη μεσαία γραμμή. Μετά στο δεύτερο γκολ έγινε λάθος από τον Σιγκάλι. Ομως μπορώ να είμαι ικανοποιημένος γιατί η ομάδα δεν βγήκε από τον αγώνα , αλλά προσπάθησε μέχρι το τέλος. Οζίλ και Σάντσες είναι ποδοσφαιριστές φαινόμενα, για εμάς είναι τιμή να παίζουμε σε αυτά τα στάδια. Πιστεύω ότι αυτή την σεζόν αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους, στο μέλλον πιστεύω να πάμε ακόμα καλύτερα,» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/europe/championsleague/article/?aid=1500041775#ref=latestarticles

About basilis progressive