Home / Διεθνή / Τρόμος σε πτήση της British Airways. Το αεροπλάνο πήρε φωτιά κατά την απογείωση [photos-video]

Τρόμος σε πτήση της British Airways. Το αεροπλάνο πήρε φωτιά κατά την απογείωση [photos-video]

Ένα αεροσκάφος των Βρετανικών Αερογραμμών πήρε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας, αλλά οι φλόγες σβήστηκαν και μόνο δύο άτομα τραυματίστηκαν, και αυτά ελαφρά, είπε στο ηλεκτρονικό κοινωνικό δίκτυο Twitter το διεθνές αεροδρόμιο McCarran. Το αεροπλάνο είχε 159 επιβάτες και 13 μέλη πληρώματος.

ap_plane_fire_1_150908_16x9_992

Φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό από το χώρο έδειχνε το αεροπλάνο, που εκτελούσε την πτήση 2276 με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, ζωσμένο στις φλόγες και πυκνό μαύρο καπνό μετά από την ματαίωση της απογείωσης. Οι επιβαίνοντες βγήκαν από τις φουσκωτές τσουλήθρες διαφυγής.

britishairways660inetrnal

Αρχές του αεροδρομίου είπαν ότι η φωτιά είχε σβηστεί, και εξέδωσαν φωτογραφία που δείχνει την καμμένη άτρακτο του σκάφους. Πρόσθεσαν ότι οι άλλοι τρεις διάδρομοι του αεροδρομίου λειτουργούσαν κανονικά.

image

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στον αριστερό κινητήρα κατά την απογείωση, είπε ο Ίαν Γκρέγκορ, εκπρόσωπος της οµοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA).

150908_fire_big

Αντιπρόσωπος της British Airways, θυγατρικής της IAG, είπε ότι η ασφάλεια είναι προτεραιότητα της εταιρείας και ότι η εταιρεία φροντίζει τους πελάτες της.

 

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

About maryav