Home / Ειδήσεις / Τραγική ιστορία στα Τρίκαλα – Μητέρα και 2 ανήλικα κορίτσια έμεναν με τον νεκρό πατέρα τους

Τραγική ιστορία στα Τρίκαλα – Μητέρα και 2 ανήλικα κορίτσια έμεναν με τον νεκρό πατέρα τους

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα καθώς βρέθηκε άντρας σε προχωρημένη σήψη, στο σπίτι του, στο οποίο εξακολουθούσε να ζει η οικογένειά του.

Μέσα στο ίδιο σπίτι όμως και παρά την ύπαρξη της εξαιρετικά έντονης δυσοσμίας, λόγω της αποσύνθεσης της σορού, έμεναν η σύντροφός του και τα δύο ανήλικα κοριτσάκια που είχαν αποκτήσει μαζί, 11 και 13 ετών αντίστοιχα, για να μην αποχωριστούν τον μπαμπά τους όπως φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 53χρονη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα αίτια θανάτου του 75χρονου άνδρα, είναι παθολογικά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλει πως είχε ειδοποιήσει τις Αρχές από τον Μάρτιο και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση:

«Άλλη μια τραγική ιστορία για την οποία “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είχε ειδοποιήσει τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015. Από δημοσιεύματα διαβάζουμε για την τραγική ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στα Τρίκαλα που έμεναν για μήνες στο σπίτι τους με την μητέρα τους και τον νεκρό πατέρα τους.”Το Χαμόγελο του Παιδιού” είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα. Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον. “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια»

Πηγή: iefimerida.gr

About Vassilis Batzis