Home / Αθλητισμός / Παναθηναϊκός / Τρέχει και δε φτάνει ο… Παναθηναϊκός

Τρέχει και δε φτάνει ο… Παναθηναϊκός

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι κάνοντας διαδοχικές επαφές για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τουλάχιστον δύο μεταγραφές μέχρι την ύστατη ώρα.
Υπάρχουν επαφές με σέντερ φορ για να έρθει δανεικός, ωστόσο παρουσιάζονται δυσκολίες και λιγοστές εναλλακτικές. Παράλληλα έχουν γίνει επαφές με ένα «οκτάρι», όμως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που πιάνει θέση ξένου, ενώ συζητήσεις γίνονται και με έναν χαφ που είναι ελεύθερος και συνεπώς μπορεί να αποκτηθεί μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Ο Σοτζέι Μασούντ είναι πάντα στα υπόψη για τη θέση του μεσοεπιθετικού, ωστόσο θα πρέπει να αδειάσει θέση ξένου και να υπάρξει συμφωνία με τον Πανιώνιο για να έρθει ο Ιρανός.

Μέσα σε όλα, ο Παναθηναϊκός χθες υποδέχτηκε τον Όμρι Άλτμαν, που σήμερα θα πρέπει να πείσει με σχετικά έγγραφα τους ανθρώπους της ΠΑΕ πως όντως υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος από τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Το θέμα είναι αρκετά μπερδεμένο, καθώς ο 22χρονος άσος είναι στα δικαστήρια με την ομάδα του και οι «πράσινοι» δεν θέλουν να μπλέξουν σε υπόθεση με νομικές περιπέτειες. Πάντως επειδή Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος θεωρούν πως πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση παίκτη, που μπορεί να παίξει στα δύο άκρα της επίθεσης και πίσω από τον επιθετικό, σε νεαρή ηλικία και με κοινοτικό διαβατήριο, θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί άκρη.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν ακόμη ένα έγγραφο από την Κάλιαρι που δεν έφτασε ούτε χθες για να επισημοποιηθεί η διακοπή του δανεισμού του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Οι «πράσινοι» ελπίζουν πως αυτό θα φτάσει σήμερα και το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου αφενός μεν να απαλλαγούν από τον παίκτη και ένα μέρος του μεγάλου συμβολαίου του και αφετέρου να ελευθερώσουν μια θέση ξένου για να κινηθούν πιο άνετα στις μεταγραφές. Ίσως, δε, προκύψει και άλλη ελεύθερη θέση ξένου, αν προχωρήσει η πώληση του Γουακάσο στη Γρανάδα.

About Andreas Chondros