Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Το «restart» του Πανιωνίου

Το «restart» του Πανιωνίου

Πέντε προτάσεις που έχουν ως σκοπό να… αναγεννήσουν το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου έγιναν το προηγούμενο Σάββατο (12/9) από τον Ερασιτέχνη. «Πρώτη» για τους «κυανέρυθρους» την Τετάρτη (16/9).

Η πίκρα των ανθρώπων του Πανιωνίου για τον… κατήφορο της ομάδας είναι μεγάλη, ωστόσο αυτή θα πρέπει να μείνει στην άκρη, καθώς πλέον άπαντες προσανατολίζονται στην «αναγέννηση». Το περασμένο Σάββατο (12/9) ο Ερασιτέχνης κατέθεσε πέντε προτάσεις μέσω του μέλους του, Χρήστου Βουζουνεράκη, με σκοπό να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για το τμήμα μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, οι εξής:

1) η σύσταση άτυπου κλαμπ μελών-φίλων μπάσκετ, που θα υποστηρίξουν τα επόμενα χρόνια το σχέδιο βιωσιμότητας και ανάπτυξης του τμήματος.
2) η δημιουργία ταμείου βάσης, με τη οικονομική ενίσχυση των μελών (2000, 1000 και 500 ευρώ ετησίως)
3) η διαχείριση των ακαδημιών μπάσκετ
4) η λειτουργία της ανδρικής ομάδας
5) η ανεύρεση χορηγιών-διαφημίσεων

Το μόνο που εκκρεμεί είναι η συνάντηση των μελών, την προσεχή εβδομάδα, στην Εστία Νέας Σμύρνης.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει και το αγωνιστικό. Το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των «κυανέρυθρων» προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της… ανοικοδόμησης είναι οι Χρήστος Βουζουνεράκης, Χρήστος Χριστοδούλου και Κώστας Σορώτος.

About m bonsu