Home / Gossip / Το “Playboy” νικήθηκε από το διαδίκτυο!!

Το “Playboy” νικήθηκε από το διαδίκτυο!!

Νικήθηκε από το διαδίκτυο, το Playboy και από τον επόμενο Μάρτιο (2016) δεν θα κυκλοφορεί  με φωτογραφίες γυμνών γυναικών.   Φυσικά, φωτογραφίες με κορίτσια σε «ερωτικές πόζες» θα συνεχίζουν να φιγουράρουν  στο περιοδικό,  όμως έτσι όπως θα τις βλέπαμε να κυκλοφορούν σε παραλίες.  Ο ερωτισμός θα είναι πιο «καλλιτεχνικός» ενώ απλώς θα συνοδεύει την υπόλοιπη ύλη του περιοδικού.

Helen-Flanagan-19

Ο διαβόητος Χιου Χέφνερ, ιδρυτής του περιοδικού, όπως μεταδίδουν οι New York Times, συμφωνεί με αυτή την στροφή του περιοδικού λέγοντας  ότι στην εποχή μας « ο καθένας πλέον  μόνο μ’ ένα κλικ βλέπει  μπροστά του δωρεάν κάθε σεξουαλική πράξη που μπορεί να φανταστεί».

Το “Playboy” είναι πλέον ντεμοντέ… είπε χαρακτηριστικά.  Aυτό φαίνεται και από τις πωλήσεις του περιοδικού, που έχουν υποστεί πολύ μεγάλη πτώση, καθώς το 1975 πουλούσε 5,6 εκατ. αντίτυπα, ενώ σήμερα μόλις 800.000.    Οι ιθύνοντες του περιοδικού ακόμη συζητούν ποια θα είναι η νέα  μορφή του περιοδικού.

Σύμφωνα με τους NYT, θα υιοθετηθεί «ένα καθαρότερο και πιο μοντέρνο στυλ», δηλαδή θα υπάρχουν προκλητικές αλλά όχι πλέον τελείως γυμνές  φωτογραφίες……..  μ’άλλα λόγια τα “κουνελάκια” του, θ’αρχίσουν να ντύνονται ελαφρά!!!

helen_flanagan_helen_flanagan_promo_shoot_for_the_sun_on_sunday_4_march_2012_7BpNwJX.sized

Το “Playboy”, ήταν το  πρώτο που έσπασε το ταμπού της δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών….  και οι ιθύνοντες του περιοδικού εκτιμούν  ότι θα πάρουν  άδεια για δημοσίευση μέρους της ύλης του στα μεγάλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, το Twitter και το Instagram, ενώ δηλώνουν ότι  η  Playmate του μήνα θα παραμείνει στις σελίδες του, αλλά οι φωτογραφίες θα είναι «λίγο πιο προσιτές, λίγο πιο οικείες”.

gus_maverick

About gus_maverick