Home / Media / Το… Apple Ring έρχεται…. νέο αξεσουάρ της Apple!!

Το… Apple Ring έρχεται…. νέο αξεσουάρ της Apple!!

Μετά από το Apple Watch, η εταιρεία ετοιμάζει νέο high-tech…«κόσμημα»!

 
 Ομολογούμε πως τη στιγμή που μάθαμε πως η Apple λάνσαρε το Apple Watch, το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν σκηνές από ταινίες με πράκτορες που έχουν cool gadgets. Μέχρι και με τον οίκο Hermès συνεργάστηκε η γνωστή εταιρεία για να δημιουργήσει ένα πιο κομψό, fashionable αξεσουάρ-gadget, που έγινε ανάρπαστο στον κόσμο της μόδας και τώρα ο αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζει κάτι ακόμη που θα μας εκπλήξει.

 

landscape-1443984559-apple-watch-young-people c5bb5

Apple Watch

Τι είναι αυτό; Το… ! Το νέο, wearable, high-tech αξεσουάρ της Apple δεν είναι μόνο φήμη. Σύμφωνα με το The Verge, η εταιρεία έχει καταθέσει τα χαρτιά της για την πατέντα της εφεύρεσης και το δαχτυλίδι αυτό θα περιλαμβάνει μια touchscreen οθόνη, ενώ θα μπορεί να συνδεθεί με συσκευές όπως το iPhone ή το iPad.

Η Apple, μάλιστα, σε πρόσφατο δελτίο τύπου της, αναφέρει για τις ήδη υπάρχουσες συσκευές: “Μπορεί να είναι δύσκολο να τις μετακινήσεις, άβολο και αναποτελεσματικό για συγκεκριμένες δουλειές ή εφαρμογές… Υπάρχει λοιπόν ανάγκη να υπάρξει ένας πιο διακριτικός, ασφαλής, πιο αποτελεσματικός ή πιο εργονομικός τρόπος να αλληλεπιδράσεις με touch pads ή touch screens”.

1443984322-syn-hbz-1443983997-apple-ring-patent-wearable 90c69

1443984320-syn-hbz-1443983934-20 8df5a

Μέχρι στιγμής, τα πρώτα σχέδια που έχουν διαρρεύσει, δείχνουν πως το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά ενδιαφέρον… Εν αναμονή λοιπόν!

πηγή

 

About gus_maverick