Home / Ειδήσεις / ”Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι χτυπά συνολικά τη Δημοκρατική Ευρώπη και όλο τον κόσμο”

”Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι χτυπά συνολικά τη Δημοκρατική Ευρώπη και όλο τον κόσμο”

«Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι χτυπά συνολικά τη Δημοκρατική Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Η Ευρώπη δεν τρομοκρατείται, η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η Δημοκρατία θα κερδίσει. Με ψυχραιμία και με σύνεση θα αντιμετωπίσουμε και αυτά τα ζητήματα, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια», δήλωσε σήμερα από την Ρόδο όπου βρίσκεται, για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου της Ρόδου, Κωνσταντίνου του Υδραίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, στην οποία εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τη συμπαράστασή του στο φίλο Γαλλικό λαό και τονίζει ότι η Ελλάδα θα είναι αλληλέγγυα στον κοινό αγώνα κατά της βαρβαρότητας και της τρομοκρατίας για να προστατευτούν οι δημοκρατικές αρχές και αξίες της Ενωμένης Ευρώπης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε επίσης την αντίθεση του στο θέμα των hotspots στα νησιά τονίζοντας ότι «Το μεταναστευτικό είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας, θα το συζητήσουμε ξανά. Έχει συζητηθεί και στη Βουλή και έχουμε εκφράσει τον προβληματισμό για τα όπως τα ονόμασαν και τα αποδέχθηκαν «hotspots» στην Ελλάδα. Αυτά με συνεννόηση θα πρέπει να γίνουν στην Τουρκία και θα πρέπει να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και τις υποδομές που έχουμε εδώ και να μη γίνεται επιλεκτική διαχείριση στην κατανομή των χρημάτων, διότι όλα τα νησιά έχουν την ίδια ανάγκη», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης. Στις εξήμιση το απόγευμα ο κ. πρόεδρος της Ν.Δ θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

About m bonsu