Home / Sexy / Το τερπνό μετά του ωφελίμου (το πολύ Sex αποβάλλει τις πέτρες)!!!

Το τερπνό μετά του ωφελίμου (το πολύ Sex αποβάλλει τις πέτρες)!!!

Οι πέτρες …………… ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι -ιδιαίτερα άνδρες-, η εμφάνιση των οποίων μπορεί να προκαλέσει φοβερούς πόνους, τους λεγόμενους -κωλικούς-, που μπορούν να συγκριθούν με τους πόνους της γέννας (αυτό το αξιολογούν βέβαια καλύτερα οι γυναίκες).

Υπάρχουν πολλά γιατροσόφια που κάνουν οι άνθρωποι όταν έρθουν αντιμέτωποι μ’αυτό το γεγονός, το οποίο πολλές φορές αντιμετωπίζεται και άλλες όχι.  Όταν οι πέτρες δεν αποβληθούν μόνες τους από τον οργανισμό, τότε χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση και θεραπεία.

Ένας τρόπος  που συστήνουν ανεπιφύλαχτα όλοι οι γιατροί είναι η μεγάλη κατανάλωση νερού – μέθοδος απλή και ασφαλώς χωρίς καμία παρενέργεια.

Οι πέτρες εμφανίζονται όταν μεγάλες ποσότητες αλάτων συγκεντρώνονται στα ούρα, όπου σχηματίζονται κρύσταλλοι (άμμος), στους οποίους επικάθεται συνήθως και ασβέστιο. Oι κρύσταλλοι αυτοί ενώνονται μεταξύ τους και δημιουργούν πέτρες. Είναι δυνατόν να δημιουργηθούν στον οργανισμό πέτρες μικρές  (3-8 χιλιοστά περίπου) οι οποίες κάνουν την εμφάνισή  τους σε όλα τα όργανα του ουροποιητικού συστήματος (νεφρά, ουρητήρας, ουροδόχος κύστη). Ενώ μεγαλύτερες των οκτώ χιλιοστών, σχηματίζονται κυρίως στα νεφρά και στην ουροδόχο κύστη. Υπάρχει μάλιστα και η λεγόμενη κοραλλιοειδής λίθος, που μοιάζει με κοράλλι, η οποία μπορεί να «γεμίσει» ολόκληρο το νεφρό.

Πέτρες επίσης σχηματίζονται στην περίπτωση που  ένας άνδρας έχει υπερτροφία προστάτη ή ένα στένωμα στην ουρήθρα, οπότε ενδέχεται η κύστη του να μην αδειάζει από τα ούρα και τα άλατα που συγκεντρώνονται να δημιουργήσουν πέτρες.

Στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος έρχεται σήμερα μία καινούργια θεωρία, σύμφωνα με την οποία βρέθηκε  λύση ώστε να καταφέρνει ο οργανισμός μας να αποβάλλει εύκολα τις πέτρες.

Αυτή η λύση δεν είναι άλλη -όσο και αν σας φαίνεται παράξενο- από το να κάνουν οι άνθρωποι  πολύ σεξ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με  δημοσίευση του Ιατρικού Περιοδικού “Urology”,  σε έρευνα που έγινε από Τούρκους επιστήμονες του  Πανεπιστημίου  της Άγκυρας,   για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, το  πόρισμα  ήταν ότι:  “το ΠΟΛΥ  SΕΧ  ……..  βοηθά αφάνταστα στο να φεύγουν ανώδυνα από τον οργανισμό οι πέτρες που μπορεί ν’ εμφανισθούν” ………….. 

Για τις ανάγκες της πιο πάνω έρευνας, συγκεντρώθηκαν εβδομήντα πέντε συμμετέχοντες που χωρίστηκαν  σε  τρεις  ομάδες. Η πρώτη ομάδα έπρεπε να κάνει σεξ  3 με 4 φορές τη βδομάδα, οι άνδρες της δεύτερης ομάδας έπρεπε να παίρνουν ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της υπερπλασίας του προστάτη και το οποίο βοηθά στην ούρηση και η τρίτη ομάδα ακολούθησε τις συνηθισμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όταν υπάρχουν πέτρες στα νεφρά.

Ιδού τα αποτελέσματα της έρευνας:

Από τους 31 άνδρες που έκαναν τακτικά σεξ, οι 26 απέβαλαν τις πέτρες  με τα ούρα τους.  Από εκείνους που έπαιρναν το φάρμακο για τον προστάτη μόνο οι μισοί (10 από τους 21) απέβαλαν τις πέτρες με την ούρηση και τέλος από το τελευταίο γκρουπ (εκείνους  που ακολουθούσαν την συνηθισμένη θεραπεία για τη νεφρολιθίαση) μόνο 8 από τους 23 τις απέβαλαν με τα ούρα.

και καταλήγουν…….

Μία θεωρία είναι ότι,το νιτρικό οξύ που δημιουργείται από τη διαδικασία της διέγερσης κατά την διάρκεια του sex, βοηθά  τον ουρητήρα να χαλαρώσει και έτσι περνάνε πιο εύκολα οι πέτρες από τα νεφρά μέσω του ουρητήρα και της κύστης και στην συνέχεια αποβάλλονται.

Μία άλλη θεωρία  είναι ότι,   ο  ανδρικός  οργασμός χαλαρώνει κι αυτός με τη σειρά του τον ουρητήρα ώστε διευκολύνει στο  να περνούν εύκολα οι πέτρες, οι οποίες στην συνέχεια και αποβάλλονται.

Συμπέρασμα…….  ας βάλουμε πολύ sex στην ζωή μας !!!!!!!!!!!!!!

gus_maverick

About gus_maverick