Home / Οικονομία / Το προσφυγικό παράγοντας συνεκτίμησης της ελληνικής αξιοπιστίας

Το προσφυγικό παράγοντας συνεκτίμησης της ελληνικής αξιοπιστίας

Βερολίνο και Βρυξέλλες θεωρούν παράγοντα συνεκτίμησης της αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης, την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει όσον αφορά την διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
Η επισήμανση προς τον κ. Τσίπρα ότι η υλοποίηση των εν λόγω δεσμεύσεων θα συναποτιμηθεί στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ενεργοποίησε την κυβέρνηση η οποία εντείνει τις κινήσεις για να προλάβει τις ημερομηνίες, όσον αφορά την ολοκληρωση των αναγκαίων υποδομών, μέσω της δραστηριοποίησης του υπουργείου Άμυνας.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ αν και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Μουζάλα, τόνισε ότι θα αναλάβει όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να μην απομονωθεί η χώρα.

Η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και διεκδικεί από τους άλλους να αναλάβουν τις υποχρεώσεις που τους αναλογούν, το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους εταίρους μετά τη συνάντηση του με τον επίτροπο μετανάστευσης.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/305871/to-prosfugiko-paragodas-sunektimisis-tis-ellinikis-axiopistias/#ixzz3z0LazXXQ
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

About totritomati